Yanık Kokusu Ve Geç Müdahale İle Mağduriyet

Yanık Kokusu Ve Geç Müdahale İle Mağduriyet
Muhammet
30 Kasım 2024 11:34

Profilo yetkili servisinden 2023 Ekim ayında almış olduğum bulaşık makinesini, 2024 yılının Nisan ayında kurmaya geldiler. 30 Kasım Cuma günü sabah uyandığımda yanık kokusu geliyordu. Duman çıkıyordu. Yetkili servisi aradığımda, pazartesi gününe randevu oluşturalım, gelip baksınlar denildi. Ben makinenin yandığından, duman kokusu geldiğinden bahsediyorum, 2-3 gün sonraya randevu veriliyor. Makine yandıktan, ev yandıktan sonra mı gelip bakacaksınız? Telefonda görüştüğüm kişinin hiçbir bilgisi yok. Bana bir şey söyleyin, en azından dumanı, kokuyu durdurayım diyorum, konu hakkında bilgisinin olmadığını söylüyor. Bu nasıl bir sistem, bu nasıl iş anlamış değilim. Konuyu yetkili birimlere ulaştırmanızı ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

30 Kasım 2024 13:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Aktaş
23 Kasım 2023 18:17