Elif sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Yanlış Ölçülerde Buzdolabı Yolladı Ve İade Aşamasında Oyalıyor

26 Temmuz 2023 20:16

BD3055IFVN model buzdolabını 20.07.2023 de Profilo'nun online sitesinden aldım. Fakat buzdolabının sitede belirtilen ölçülerle ilgisi yok. 5 cm derinlikten daha kısa. En ve boydan da daha kısa. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen gelip buzdolabını almadılar.

Her görüşmemde iade talebiniz değerlendiriliyor denilerek zaman kazanıyorlar, 14 günü doldurmak için. Koşulsuz iade hakkınız olduğu söylendi fakat gelip almıyorlar. Yaz günü beni mağdur ettiler. Tüketici Hakem Heyeti veya mahkeme kanalıyla da olsa, yalanla satış yapan Profilo'yu şikayet edip buzdolabından kurtulacağım. Sattığı ürünün bilgisini yanlış giren ve satış sonrası ilgilenmeyen Profilo'yu kınıyorum.

27 Temmuz 2023 10:50 (Şikayetten 14 saat sonra)

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Gürültü Sorunu Ve İade Talebi

Hakan
29 Haziran 2024 23:29
Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
04 Ekim 2023 17:18
"Sorunum çok kısa bir zaman içerisinde çözüldü. İlgililere çok teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar dilerim."
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
21 Ekim 2025 12:23