Profilo Su Sebili Koku Sorunu

Profilo Su Sebili Koku Sorunu
24 Aralık 2023 00:012.788

Gizli damacanalı Profilo su sebilini 6 ay önce aldım. Kurulumundan beri siyah çöp poşeti kokusu geliyor ve suyu içemiyoruz. Müşteri hizmetlerini aradığımda limon tozu ile temizlememi önerdiler. Ancak temizlememe rağmen yine aynı koku problemi devam ediyor. Bu durum tam bir hayal kırıklığı yarattı.

25 Şubat 2024 12:44

Profilo su sebili aldım aldığım günden itibaren siyah çöp poşeti kokusu geliyor sudan. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Garanti kapsamında olduğu halde 650 TL Ücret alındı 1:30 ay. Uğraştım. Atölyede incelendi temizlendi ve halen daha. Koku problemi devam ediyor. Kesinlikle böyle ürünler alırken Profilo markasını tercih etmeyin. Su sebili. İadesini. Veya değişimi talep ediyorum. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı.

Eki aç
24 Aralık 2023 15:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Nagihan
25 Aralık 2023 17:17

Su sebili için şikayetim için müşteri hizmetleri benimle iletişime geçti. Gelip su sebiline bakacaklardı tarih verdiler. Ama hiçbir şekilde gelmediler

1 Mayıs 10:58

Profilo su sebili koku sorunu kesin çözüm. Tankı temizlemek yeterli değil. Su tankının üzerinde plastik bir kapak var. Kapağı etrafında silikon conta var asıl koku yapan bu silikon conta. Su tankını ve kapağı iyice temizledikten sonra contayı söküp atın tekrar kullanmyn. Koku sorunu çözülüyor.

Profilo Su Sebilinde Koku Problemi

13 Haziran 2024 00:292.402

Profilo su sebilini Ağustos ayında Nazilli bayisinden aldım. Üç ay sonra sudan koku gelmeye başladı. Su kesinlikle kokus...

Soğuk Su Sebilinde Bekleneni Vermeyen Performans Ve Yüksek Servis Ücreti

26 Haziran 2025 12:323.230

"İlgilendikleri için müşteri temsilcisine ve yetkili servisteki arkadaşlara teşekkür ederim."

Soğuk Su Sebilinde Bekleneni Vermeyen Performans Ve Yüksek Servis Ücreti

Profilo Su Sebili Pişmanlığı

Profilo Su SebiliPişmanlığı

Aslan
Profilo Profili Altan Damacanalı Su Sebili!

Profilo ProfiliAltan Damacanalı Su Sebili!

Özlem
Profilo Sebil Sorunu!