Muhammed sonuçtan çok memnun

Profilo KM9610ctr Kurutma Makinesi Şikayeti!

10 Aralık 2024 14:19
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Gereken ilgi ve gereken tamir yapıldı hiçbir ücret alınmadan bu kadar çabuk ilgilendiğiniz için teşekkür ederim”

Makinemin garantisi olduğu halde çağrı merkezini aradım servis günü verildi. 09.12.2024 tarihli servisteki arkadaş cihaza bakmaya gelmeden verdiğiniz bilgiye göre cihazınız bakım istiyor bu da 3000 TL diyor ben arızayı giderin diyorum adam gelmeden cihaza bakmadan bakım diyor ve gelsem de aynısını deyip gideceğim diyor. 3000 TL para istiyor. Bu cihaz neden garantili o zaman ve gelip bakılmıyorsa neden servis var? Kesinlikle ve kesinlikle çok sevdiğin markayı illallah dedirtiniz gerekli işlemlerin bir an önce garanti kapsamından yapılmasını istiyorum... Ve işine saygı duymayan çağrı merkezi dahil servis dahil hepsini kınıyorum.

10 Aralık 2024 14:57 (Şikayetten 37 dakika sonra)

20 Aralık 2024 16:30

Hasan sonuçtan memnun