Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Cmg 140dtr Çamaşır Makinesi Arızası

04 Mart 2023 12:13

Profilo cmg 140dtr marka 9 kg çamaşır makinesi seri üretim hatasıdır. 2 yıl önce aldım 11 ay sonra kapağın altındaki contayı yırttı kullanıcı hatası dediler. 2 yıl öncesi 350 TL para verdim değiştirdim. Söyle yaparsanız yırtılmaz, böyle yaparsanız yırtılmaz dediler. Talimatları anlattılar, gittiler.

Sıfır 1 yılını doldurmayan makinenin bunu tekrar yapacağını bildiğim için,1 sene harfiyen dediklerini yaptım. Çünkü makine tekrar yapacak. Bundan önceki Profilo makinem 23 sene gitti her yeri değişti bir kere kapak contası hatası vermedi.

Konuya dönelim makine geçen hafta tekrar contayı deldi servis geldi 680 TL, para istedi yaptırmak istemedim. 240 lira servis ücreti istendi. Makinenin garantisi halen bitmedi. Servis ücreti istendi bu işin peşini bırakmayacağım.

04 Mart 2023 13:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Koray
24 Şubat 14:07