Profilo Çamaşır Makinesi Ve Teknik Servis Sorunları

19 Temmuz 2024 18:01

Profilo marka çamaşır makinesi 16 Haziran 2024 tarihinde su almadığı için yetkili servisi arayarak teknik servis talep ettim. Birkaç gün sonra gelen teknik servis elemanı makinede bir elektronik kart değiştirdi ve sorun giderildi. Ancak bu sefer makinede bambaşka bir problem oluştu. Çamaşır makinesi 1 saatlik programda çalıştırıldığında geri sayım başlıyor ve son bir dakika kala takılı kalıyor ve makine 2 saat daha çalışmaya devam ediyor. Bunun üzerine tekrar yetkili servisi aradım. Aynı teknik eleman geldi. Bu sefer makinede farklı bir elektronik kart değiştirdi. Kendisine sorduğumda arızanın evdeki elektrikten kaynaklandığını ve güç kartının yandığını, çıkan parçada akım koruması olmadığını, taktığı parçanın akım korumalı olduğunu söyledi. Buraya bir parantez açmak istiyorum (servis elemanı makineye başka bir parça taktığını söylüyor). Bunun üzerine ben de kendisine güç kartı yanan bir cihazın hiç çalışmayacağını, bu cihazın çalıştığını ve yazılımsal bir hata olduğunu söylesem de kendisi bu durumu bir türlü kabul etmedi. Sonra bu arkadaş bize numarasını bıraktı ve evden gitti. Giderken de makineyi bir tablete bağladığını ve uzaktan izlediğini söyledi (Dikkatinizi çekerim makinenin herhangi bir internet bağlantısı yok, yalan üstüne yalan yani). Yaklaşık bir saat sonra aradı ve kendisiyle konuştuk. Makinenin yıkamayı bitirmediğini kendisine söyledim. İkna olmayınca görüntülü arama yaptık. Görüntülü görüşme esnasında kendisine cihazın son 1 dakikada takılı kaldığını gösterdim. Bu sefer de bu arkadaş makinenin iç saatlik programda çalıştığını söyledi. Ben de kendisine programı kendisinin ayarladığını, geri sayımın 3 saatten değil 1 saatten başladığını söyledim, onu da kabul etmedi. Görüntülü görüşme esnasında makineyi bana kapattırıp aynı programda tekrar çalıştırttı. Program 1 saatlik programdı ve bunu görünce bir şeyler saçmaladı ve değişim için servisteki ustalarla görüşeceğini ve bu sorunu çözeceğini söyledi. Bir hafta sonra gelip çamaşır makinesini götürdüler ve sonra geri getirdiler. Makinenin bahsettiğim problemi çözülmüştü. Ama bu sefer de makinenin kapağında kapatıldığında makinenin içinden yankılı bir metal sesi geliyordu. Bunun üzerine servisi tekrar aradım ve sorunu kabul ettiremedim. Yaklaşık bir buçuk aydır mağduruz. Ayrıca bu firmanın teknik elemanları tarafından gördüğümüz muamele de cabası. Kısacası şikayetçiyim.

20 Temmuz 2024 10:21 (Şikayetten 16 saat sonra)

28 Temmuz 2024 15:29

Hayatımda sizin kadar müşteri düşmanı bir firma görmedim. Servis elemanlarınız şikayetten sonra 2 defa bize tarih verip verdikleri tarihte gelmediler. Garantisi olan ürün aylardır problem çözülmedi. Çözülmediği gibi biz suçlu olduk. Makineyi alıp götürdüler su an kapağında sıkıntı var onu da kabul etmiyorlar. Komple rezalet bir hizmet. Diyecek başka hiçbir şey bulamıyorum. Tek bildiğiniz şey yalan söylemek.

Adige
26 Eylül 2023 21:56

İbrahim
19 Ekim 2023 10:42
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
22 Eylül 2023 15:13
Konya'da Yeni Çamaşır Makinesini Tamir Edemeyen Profilo Teknik Servisi
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
13 Mart 2024 20:02