Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Çok Sesli

08 Aralık 2023 16:10

Profilo çamaşır makinesi aldım ve 3 ay içinde çok yüksek sesle çalışmaya başladı servis çözüm bulamadı. Değişim yapılmasını istedim fakat yine olumsuz cevap aldım. Bir firma ürettiği ürünün arkasında durmayışı bizi hayal kırıklığına uğrattı. Tüketici olarak mağdur olduk. Firma yetkililerinin mağduru yetimizi gidermesini bekliyorum.

08 Aralık 2023 16:04

Profilo çamaşır makinesi çok yüksek sesle çalışmaya başladı servis çözüm bulamadı makineyi 28 Temmuz 2023 te aldık. 2 ay sonra çok gürültülü çalış maya başladı. Servisten makinenin değişimini istedik fakat olumsuz cevap aldım. Bir firma ürettiği ürünüm arkasında durmayışı bizi hayal kırıklığına uğrattı. Firma yetkililerinin sorunun gidermesini bekliyorum.

08 Aralık 2023 16:15 (Şikayetten 5 dakika sonra)

09 Aralık 2023 21:13

Maalesef sorun çözülemedi. Profilo çamaşır makinesi bu şekilde gürültülü çalışıyormuş. Firma yaptığı ürünün arkasında durmayışı bizi hayal kırıklığına uğrattı. Bundan sonra evime Profilo makası alınmayacak...

10 Aralık 2023 15:56

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Yıkarken Ses Geliyor

Murat
28 Kasım 2023 22:51

Dilek
07 Aralık 2024 13:37
Profilo Çamaşır Makinesi Sorunu: Çözüm Üretilmeyen Yırtık Çamaşırlar
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Ses Yapan Yeni Çamaşır Makinesi Sorunu

16 Ocak 2024 17:12
Halis sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi: Sürekli Yüksek Ses Ve Çözülmeyen Sorunlar

Halis