Halis sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi: Sürekli Yüksek Ses Ve Çözülmeyen Sorunlar

10 Haziran 2024 14:19

Merhaba,
Ağustos 2023 tarihinde satın almış olduğum Profilo marka çamaşır makinesi, aldığım günden beri sürekli olarak yüksek sesle çalışmaktadır. Bu nedenle servis kaydı açtırıp sorunu çözüme kavuşturmak istedim. Yaklaşık 5-6 defa servis talep ettik, her gelen servis farklı paylaşımlarda bulundu (denge sensörü, makinenin ayakları, amortisörler, kazan vs.) fakat bir türlü onarımı sağlanmadı ya da geçici olarak sorun çözüldü. Cihaz evin içinde halay çekme ve yüksek sesle konuşmaya başladığından komşularım şikayette bulunuyor. Cihazı değiştirmiyorlar, hatta bedava size verelim dedik, onu da kabul etmiyorlar. Profilo kendi bile istemiyor cihazını artık. Profilo pişmanlıktır. Servisi, müşteri hizmetleri ve yetkilileri sorunu çözebiliyor. Alma, aldırma; eski Profilo markası gibi sağlam değil.

11 Haziran 2024 13:17 (Şikayetten 22 saat sonra)

11 Haziran 2024 13:24

Kesinlikle ilgisiz sabit ve hazır cevaplarınız var. Bu serinizde büyük ihtimalle kronik hata var ve kimse konuyu ciddiye almıyor. Hakem Heyeti sonucunu da burada paylaşacağım sonuçlanınca bakalım hata sizde mi bende mi.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ercan
28 Aralık 2024 00:55
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Ses Yapan Yeni Çamaşır Makinesi Sorunu

16 Ocak 2024 17:12
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
22 Eylül 2023 15:13

Profilo Çamaşır Makinesinde Sürekli Gürültü Ve Performans Sorunu

Zeynep
08 Ekim 2025 00:51
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Çok Sesli

Mesut