Profilo Çamaşır Makinesi Ana Kart Arızası

Hakan
21 Ekim 2024 21:46

Merhaba,
2018 yılından beri kullandığımız Profilo çamaşır makinemiz ekran hatası verdi ve artık çalışmıyor. Ana kart arızası olduğu belirtildi. BSH grubuna güvenerek aldığımız ürün, 6 yıl içinde ciddi bir arıza vererek bizi maddi olarak mağdur etmiştir. Markaya olan güvenimiz kaybolmuştur.

22 Ekim 2024 10:08 (Şikayetten 12 saat sonra)

Bu çamaşır makinesinin sorunu neymiş usta sorunu nasıl giderdiniz aynı sıkıntı bende de oldu

profilo-camasir-makinesi-ana-kart-arizasi-1.jpg
Recep
Recep

Profilo CMK1000TR çamaşır makinesi kullanıyorum. Ekrandaki bütün tuşlar ve programlar yanıyor ama çalışmıyor. Tuşlar cevap vermiyor. Ne yapabilirim.

Ferhat
Ferhat

Aynı makineden bende aldım 2018 te ve su qn e 56 hata kodu veriyor ve çalışmıyor artık evime Profilo markalı hiçbir ürün almayacağım 2 tane çamaşır makinesi 2 tanede bulaşık makinesini kullandım 3 ya da en fazla 5 5yıl sorunsuz kullanabildim ve artık yeter diyorum kısacası Profilo kocaman bir hayal kırıklığı

Dilek
07 Aralık 2024 13:37
Profilo Çamaşır Makinesi Sorunu: Çözüm Üretilmeyen Yırtık Çamaşırlar
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
13 Kasım 2023 11:38
Enes sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2024 22:56
"Sorunum bir günde giderildi teşekkür ediyorum"
Profilo Kategorileri