Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Durduk Yere Bozuldu

16 Haziran 2023 14:25

6 sene önce sıfır Media Maketten Profilo marka no frost buzdolabı almıştık. Buzdolabımız 3 gündür çalışmasına rağmen kesinlikle soğutmuyordu. Bugün teknik servis geldi baktı ve buzdolabımızın gaz basan gövde içinde bulunan borularının çatladığını ve tüm gazın çıktığını bu yüzden de soğutmadığını belirtti. Ne yapılması gerektiğini sorduğumuzda da yeni buzdolabı almanız gerek gövde içinde olduğu için borular tamiri yok dedi. 6 sene önce aldığımız ve hiç taşınmadan aldığımız günden beri aynı sabit yerde duran Profilo marka buzdolabımın böyle bir sorun yaşaması beni mağdur etmiştir. 3 gündür içindeki bir çok gıda da bozuldu ve çöpe gitti. Yeni buzdolabı talep ediyorum firmadan. Yoksa gereği hukuksal açıdan yapılacaktır.

17 Haziran 2023 12:01

Bir haftadır çalışır gözüküp aslında soğutma yapmayan Profilo marka buzdolabımın sorununun ne olduğunu anlamak için yetkili servis çağırdık. Servis Profilo yetkili servisi değilmiş tabi biz bunu bilmiyoruz çünkü internette çıkan numara da Profilo yetkili servis yazıyordu. Gelen kişi gazının bittiğini düşündüğü için gaz kablosunu pense ile kesmiş ve tespit raporunu da hem bize iletti hem de Profilo genel merkezine gönderdiğini söyledi. Daha sonra tekrar aradığımızda Profilo yetkili servisi kendilerinin olmadığını başka bir firma olduğunu söyleyerek kendileri de bu sabah geldi fotoğraf çektiler ve biz bir şey yapamayız kablo kesilmiş deyip işin içinden sıyrıldılar. Benim dolabımdaki tüm yiyecekler etler çöpe gitti. Bir haftadır üretim hatası olan buzdolabım çalışmadığı için son derece mağdurum. Buzdolabını aldığımız 5.5 sene olmuş. Yeni bir buzdolabının tarafıma hızlıca teslim edilmesini talep ediyorum. Gereken her yere şikayette bulunacağım. Hatta hukuksal işlem de başlatacağım çözüm üretilmez ise.

Ek
16 Haziran 2023 14:36 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Ebru
Ebru
17 Haziran 2023 12:04

Çözüm üretmiyorsunuz. Tamir edilebiliyorsa edin lütfen ancak üretim hatası olduğu çok belli. Bu durumda Tüketici Hakları gereği bana yeni bir buzdolabı vermeniz gerekiyor. Özellikle yaz günlerinde yaşadığım mağduriyet zaten son derece bizi zor durumda bıraktı. Üstelik içindeki gıdalar da çöp oldu. Hala bir çözüm yok. Oysa ki buzdolabı olduğu için çok hızlı bir çözüm olmasını beklerdim.

Yildiz sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Marka Buzdolabımın Yenilenme Sürecinin Uzun Olması

Yildiz
28 Temmuz 2024 13:19
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
30 Mart 2024 14:07