Ökkes sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Aşırı Soğutuyor

Profilo Buzdolabı Aşırı Soğutuyor
09 Şubat 2024 11:46

Profilo bayisinden aldığım buzdolabı re*alet çıktı. Sürekli buz tutmakta yiyeceklerim bozulmaktadır. 6 aylık buzdolabına 3 defa servis gelmiş Parçası değişmesine rağmen halen düzelmemiştir. Buzdolabındaki yiyeceklerimi bozulduğu için çıkarttım. Her defasında alışveriş için harcanan parayı çöpe atmaktan bıktım Sizden yana çok mağdur oldum sorun çözümlenmedi müşteri hizmetleri ise hep ezberledikleri sözleri söylemektedir yeni alınan ve doğru dürüst kullanamadığım buzdolabının. Değişmesini talep ediyorum. Aksi takdirde bir daha sizden asla alışveriş yapmayacağım.

09 Şubat 2024 13:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

20 Şubat 2024 09:34

10 gündür sorunun çözümü için herhangi bir çaba göstermeyen Profilo şirketine söyleyecek söz bulamıyorum yakın çevremde birçok kişiye tavsiye ettiğim ve bütün beyaz eşyalarımın bu marka olmasına ve şu zamana kadar servise işimizin olmamasından dolayı galiba iyi bir marka olarak düşünmüşüm şu anki duruma bakarsak çözümsüzlük ve ilgisizlik için söylenecek tek söz Profilo almak pişmanlıktır diyorum. Bundan sonraki süreçte hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağım.

Bayram
04 Ağustos 2023 12:08
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
23 Kasım 2023 11:57

23 Eylül 2023 12:38
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
21 Ocak 2024 22:04
Edip sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 23:10
Profilo Kategorileri