İrfan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 21:47

18.10.2021 tarihinde Profilo BM6481MA, Solo model bulaşık makinesini satın aldım. Yaklaşık bir veya iki ay sonra, makinenin temiz yıkamadığını, cam bardaklarımda çizikler ve buğulanmalar olduğunu fark ettim. Bunun üzerine Profilo çağrı merkezini arayarak servis kaydı oluşturdum. Servis ekibi tarafıma ulaşarak test bardağı ile geleceklerini bildirdiler ve adresime geldiler. Bulaşık makinesinde ayarlar yaparak test bardağını yerleştirdiler ve bir ay boyunca bu test bardağını çıkarmadan bütün yıkamalarda kullanmamı önerdiler. Bir ay süresince test bardağını kullandıktan sonra Profilo çağrı merkezini tekrar arayarak servis kaydı oluşturdum. Servis elemanı geldi, test bardağını inceledi, bardaktaki leke ve çizikleri kendisi de gördü ve test bardağını Ana Merkeze göndereceklerini söyledi. Yaklaşık bir hafta on gün sonra Profilo Çağrı Merkezi tarafından aranarak bardakta herhangi bir problem olmadığı ve makinenin temiz yıkadığı belirtildi. Bu sonucu kabul etmediğimi ve ayıplı ürün satıldığı için makinenin değişimini talep ettiğimi ilettim. Test bardağının nasıl incelendiğini merak ediyorum ve mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini talep ediyorum. Test bardağı görüntüsü ekte mevcuttur.

21 Ocak 2024 14:20 (Şikayetten 16 saat sonra)

21 Ocak 2024 15:45

Yetkili beni arardı yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. Bende hala şikayetimin devam ettiğini belirttim ve hala şikayetimin arkasındayım ( şikayetçiyim) sorunum giderilmedi.

Mirac sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Bulaşık Makinesi Bardaklarda Çizik Ve Lekeleri Çözmüyor, Servis Yetersiz Kaldı

Mirac
10 Eylül 2025 21:52

08 Eylül 2025 17:58
profilo-bulasik-makinesi-kirli-yikiyor-degisim-talebim-reddediliyor-5.jpg
Köksal sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Bulaşık Makinesi İçin Değişim Talebim Reddediliyor

Köksal
25 Temmuz 2025 18:23
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Bulaşık Makinesi Cam Eşyaları Mat Ve Buğulu Yıkıyor, Sorun Çözülemiyor

Hatice
15 Ekim 2025 00:06
satin-aldigim-bulasik-makinesi-cam-esyalari-mat-ve-bugulu-yikiyor-sorun-cozulemiyor-2.jpg
Profilo Kategorileri