Penti Siparişlerinin Yurtiçi Kargo Tarafından Açılıp Teslim Edilmesi

Penti Siparişlerinin Yurtiçi Kargo Tarafından Açılıp Teslim Edilmesi
21 Aralık 2023 14:57

Penti'den yaptığım online alışveriş Yurtiçi Kargo tarafından bu sabah teslim edildi. Son zamanlarda sosyal medyada 'Penti kargoları Yurtiçi Kargo tarafından açılmış bir şekilde geliyor' haberleri nedeniyle kargo poşetinin sağlamlığını kontrol ederek teslim aldım. Ancak Yurtiçi Kargo poşetini açtığımda, aslında Penti'nin gönderi poşetinin yırtılmış olduğunu ve daha sonra yeni bir Yurtiçi Kargo poşetine konulduğunu gördüm. Yani Yurtiçi Kargo, bana ait olan Penti alışverişini açmış ve sonra üzerine yeni bir Yurtiçi Kargo poşeti geçirerek bana teslim etmiş. Konu hakkında Yurtiçi Kargo'ya şikayet oluşturdum. Ancak Penti müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, bu konuda kargo firması ile görüşmem gerektiğini, kendilerinin şikayet almadıklarını iletti. Aynı sorunu yaşayan pek çok kadın varken, Penti'nin bu konuda herhangi bir sorumluluk almaması kabul edilemez. Yurtiçi Kargo'yu iş ortağı olarak seçen Penti, kargoda yaşanan bu sorun hakkında neden sessiz kalıyor?

23 Aralık 2023 19:48

Penti'nin konu ile ilgili arayıp sormaması, cevap vermeye tenezzül etmemesi çok şaşırtıcı. Yurtiçi Kargo ile de aynı şikayeti paylaşmıştım, 5 farklı kişi konu ile ilgili beni aradı. En azından konuyu sahiplendiler.

30 Mayıs 2024 11:19 (Şikayetten 5 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili talebiniz çözümlenmediyse, konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Sevil sonuçtan memnun değil

Sevil
04 Aralık 2023 17:16

Selin
19 Ağustos 2024 17:48
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
27 Kasım 2024 23:23

Merve
02 Aralık 2024 14:05
Online Siparişte Güvenlik Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Online Siparişte Güvenlik Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Şeyda
20 Kasım 2024 11:49