Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus'un Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet Yaşatan İade Politikası

Pegasus'un Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet Yaşatan İade Politikası
Beyza
03 Aralık 2024 14:55

Pegasus Genç Bol Bol üyesi olarak aldığım uçak biletlerini iptal etmek istediğimde, ücretimin tamamını değil, çok düşük bir kısmını iade etti. Genç Bol Bol'lular için ücretsiz Flex hizmetinden faydalanma olduğu yazsa da mağduriyetim sonrasında arayıp müşteri hizmetlerinden öğrendiğime göre faydalanabilmek için sepete eklemek gerekiyormuş. Bu yaptığınız müşteriyi yanıltmak oluyor. Ücretsiz faydalanabileceğimizi yazarken, koşulunun sepete ekleyip ödeme düşeceğini belirtmiyorsunuz. Bu da müşteriyi yanıltmak oluyor. Bana o hakkın ücretsiz tanımlı olduğu söylenmişken neden sepette ücretli gözüken Flex'i ekleyeyim, yazmamışsınız ki hiçbir yere? Neden şeffaf olmuyorsunuz? Açıklamalarınızın yetersizliği ve tüketiciyi yanıltıcılığı yüzünden tamamını iade alabileceğime güvenerek çok önceden aldığım biletimin düşük bir kısmını iade alabildim. Firmanızı şeffaflığa ve tüketiciyi doğru yönlendirmeye davet ediyorum. Beni Flex'ten faydalanıyor gibi düşündürüp kısmi iadeye mecbur bırakarak mağdur ettiniz. Ücret iademin tamamı yapılmalıydı.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
17 Şubat 2025 19:07
Pegasus'un Ücretsiz İptal İddiası Gerçek Mi?
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Genç Bol Bol Üyeliğinde Ücretsiz Bilet İptali Hakkında Yetersiz Bilgilendirme Ve Mağduriyet

Cemre
18 Eylül 2025 13:18
pegasus-genc-bol-bol-uyeliginde-ucretsiz-bilet-iptali-hakkinda-yetersiz-bilgilendirme-ve-magduriyet-1.jpg

Atakan
21 Aralık 2023 06:44