Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus İle Kayıp Valiz Keyfi

Pegasus İle Kayıp Valiz Keyfi
03 Ağustos 2024 20:02

13 Temmuz günü İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından Saraybosna'ya Pegasus havayolları ile uçtuk. Uçak altına verdiğimiz 3 valizden 1 tanesi gelmedi ve Saraybosna havalimanındaki kayıp valiz ofisine bildirimimizi yaptık. Katıldığımız tur programı nedeniyle de havaalanından hemen otobüsle Mostar'a doğru yola çıktık. Gün içerisinde birkaç kez Pegasus çağrı merkezi ile görüştük. Birkaç saat sonrasında biz Mostar'a vardıktan sonra valizin aynı gün bir sonraki uçakta Saraybosna'ya gönderildiği bilgisini aldık. Valizimiz bulundu diye sevinirken Saraybosna'daki kayıp ofisi aradı ve hafta sonu olduğu için valizi ulaştıramayacaklarını söylediler. Yine Pegasus'la defalarca konuştuk ancak bize tek söyledikleri ilgili ofise mail attıkları ve bekledikleri yönünde idi. Mostar'da 40 derece sıcakta 2 çocuğumuz yedek eşyasız, kıyafetsiz kaldı. Biz de tatilimizin tadını çıkarmak yerine Mostar'da AVM bulup çocuklara kıyafet alışverişi yaptık. Konu aslında çok uzun ancak daha uzun yazmayacağım. Tatilimiz keyifsiz bir hale geldi. Valiz Saraybosna'da 4. Gün bize ulaşabildi.

18 Temmuz'da döndük ve 19 Temmuz'da kıyafet fişini iletmek üzere Pegasus çağrı merkezini aradım. Bana mail geleceğini ve o maile fişimi iletmem gerektiği söylendi. 22 Temmuza kadar mail gelmeyince tekrar aradım, kaydın açılmadığını öğrendim. 22 Temmuz'da kayıt açıldı, mail geldi ve ben fiş görselini belirttikleri şekilde mail ile ilettim. 96 saat içerisinde sonuçlanacağı bilgisi verildi. Ayrıca bir önceki aramamda neden kaydın açılmadığının araştırılması, ses kayıtlarının dinlenmesi için ayrı bir kayıt daha oluşturdum. Ancak hiçbir ilerleme kat edilemedi.

3 Ağustos günü gelen mailde (96 saat içerisinde çözülecekti bu arada, 288 saatin sonunda çözüldü (! ) ) "alışverişi valizin kayıp olmasının üzerinden 24 saat geçmeden" yaptığım için alışveriş bedelimi karşılamayacakları yazıyordu.

1- Valizimin aynı gün bulunmasının hiçbir anlamı yok, zira bana ulaştırılmadı.
2- Hafta sonu olduğu için ulaştırılmayacağı söylendiği için mecburen, tatilimi bölerek alışveriş peşine düştüm ve yaptım.
3- Ailece moral bozukluğu içerisinde tatilimizdeki bütün keyfimiz bizden çalındı.

Tüm bunlara rağmen geldiğimiz nokta, elde var sıfır.

Pegasus işe yaramaz kayıt no: 10787973

19 Ağustos 2024 15:12

İtirazım sonucu Pegasus ödeme yapmayı kabul etti.

Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Fulya
27 Mart 2025 18:57
Keziban sonuçtan hiç memnun değil

Keziban

Uçuş Gecikmesi Ve Seyahat Planının Aksaması
Gizem sonucu yetersiz buldu

Gizem
23 Temmuz 2024 23:11
Pegasus Valizime Kaybetti Ve Nerede Olduğu Belirsiz.
Pegasus Valizime Kaybetti Ve Nerede Olduğu Belirsiz.

Pegasus Kategorileri