Bebek Arabası Mağduriyeti: Pegasus'un Yetersiz Çözüm Önerisi

Bebek Arabası Mağduriyeti: Pegasus'un Yetersiz Çözüm Önerisi
Canan
19 Kasım 2024 08:51

Pegasus Havayolları ile 9 Kasım 2024 tarihinde Ankara'dan İzmir'e yaptığım uçuş sonrasında Stokke Xplory marka bebek arabamın puset kısmının oturtulacağı kısım kırık teslim edildi, hatta kırık bir şekilde bırakılıp gidilmiş. 5 aylık bebeğim ile yolcular yardım etmeseydi içeriye bile giremezdik sanırım.
Kayıp bagaj kısmında bebek arabası incelendi ve bebek arabasının artık güvenli olmadığına dair tutanak tutuldu. Sonrasında benden istenen birkaç bilgi ile mail atmam istendi hızlandırılması için... 2-3 gün sonrasında bebek arabamın tadilat yaptırılarak sorunun çözüleceği, tadilatı yaptırıp faturasını onlara gönderirsem ödememi alabileceğim şekilde bir mail aldım. Çok üzgün olduklarını da yazmışlar sözde...
İzmir'e bir haftalık tatil için gitmiştim ve asla evden çıkamadık. Buna mı yanayım, sadece fotoğrafa bakarak bunun tamir edilebileceği bilgisini vermelerine mi yoksa benim bebeğimle buna zaman ayırıp tamir sürecini takip etmem gerektiğine mi?
Mağdur olan benim, mağduriyeti gidermeye çalışan yine benim. Hatta bebeğimle buna zaman bulamayacağımı, bebek arabamı onlara göndermeyi, bana tamir edip göndermelerini rica ettiğimde ya da en azından tamir için bir yer adı söylemelerini istediğimde aldığım maili aynen iletiyorum.
'Sayın Canan Y****;

Müsait olduğunuzda hasarlı bebek arabanızın tadilat işlemlerini herhangi bir bisikletçi veya bebek arabası tedarikçisinden yaptırabileceğinizi belirtmek isteriz.'
Herhangi bir bisikletçide demişler. Ankara'da ikamet ediyorum. Yeter ki bir an önce çözülsün diye 3 tane bisikletçiyi de aradım ve tamir etmiyoruz diye dönüş aldım. Ben bununla uğraşmak zorunda mıyım? Ben sorun yaşayan ve yaşamaya devam eden kısımdayım.
Tüm hukuki haklarımı da kullanmayı düşünüyorum.

Güven sonuçtan hiç memnun değil

Güven
19 Temmuz 2024 07:49
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
25 Ağustos 2023 13:38
Pegasus Hasarlı Bagaj Problemi
Pegasus Hasarlı Bagaj Problemi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 18:28

Yeliz
30 Nisan 2024 10:51
Pegasus Havayollarında Bebek Arabası Hasarı
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Bebek Arabası Hasarı Karşılamıyor

Cansu