Papara kart geldi kartı aktive ettim ama para gönderilmiyor sözleşmeli hesaba geçiniz diyor. Papara yardım sitesinde nasıl geçeceğime bakıyorum kart aktif edildiğinde otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçersiniz diyor kart geldi ve aktive ettim ama para gönderemiyorum.
Papara hesabıma saat 14.15'de 200 TL yatırdım. 14.55'te haberim olmadan 99,45 TL tutarında bir Paytr ödemesi diye para çekildi. Hiçbir otomatik aboneliğim yok; bu tutarsa alışveriş de yapmadım. Papara Destek Hattına yazdım ancak geri dönüş alamadım. Mail attım, ona da dönüş yok.
Papara'dan Black kart sipariş ettim veli onayıyla beraber hesabımı onayladım ancak Papara hesabım otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçmesi gerekirken onaylı hesap olarak kaldı. Bir türlü sorunu çözemedim.
Papara hesabımdan Papara Gray Kart Sipariş Ettim. Kart elime birkaç günde ulaştı. Hesabımı veli onayı alarak onayladım fakat hesabım onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmedi. Bunun sebebi nedir. Bildiğim kadarıyla onayladıktan sonra otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçiyor fakat bende olmadı yardı...
Papara Black kartım 2-3 gün önce elime ulaştı birine para göndermek istediğimde sözleşmeli hesap olması gerekiyor diyor. Velimden onay aldım. Aslında Papara kartı aldığımızda otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçiyor ama hala onaylı hesapta yardımcı olursanız sevinirim.
Papara kartım geldi onayladım ATM den para yatırdım geri çekemiyorum ATM para çekme kapalı diyor1449718339no kartı tanımlayınca otomatik sözleşmeli hesaba geçmedi mağdur durumdayım param mi çekemiyorum almond card desteğinizi bekliyorum lütfen yardım
900000411995 gönderi numaralı Papara kartım tam tamına 1 ay 12 gündür teslim edilmiyor böyle kötü bir firma görmedim hayatımda WhatsApp destek hattı da tam bir komedi otomatik mesaj atıp duruyorlar yoğunluk varmış nasıl bir yoğunluktur ki bu 1 ay 13 günde teslim edilemiyor.
Bugün Papara kart geldi kartı aktive ettim ama para çekilmiyor veya gönderilmiyor sözleşmeli hesaba geçiniz diyor. Papara yardım sitesinde nasıl geçeceğime bakıyorum kart aktif edildiğinde otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçersiniz diyor kart geldi ve aktive ettim ama hala kartımı dijital ortamda ...
Kartı aktive ettiğim halde para çekilmiyor veya gönderilmiyor sözleşmeli hesaba geçiniz diyor Papara yardım sitesinde nasıl geçeceğime bakıyorum kart aktif edildiğinde otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçersiniz diyor kart geldi aktive ettim ancak hala onaylı hesaptayım.
Bugün Papara kart geldi kartı aktive ettim ama para çekilmiyor veya gönderilmiyor. Sözleşmeli hesaba geçiniz diyor Papara yardım sitesinde nasıl geçeceğime bakıyorum kart aktif edildiğinde otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçersiniz diyor kart geldi aktive ettim ancak hala onaylı hesaptayım.
Bugün Papara kart geldi kartı aktive ettim ama para çekilmiyor veya gönderilmiyor sözleşmeli hesaba geçiniz diyor Papara yardım sitesinde nasıl geçeceğime bakıyorum kart aktif edildiğinde otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçersiniz diyor kart geldi aktive ettim ancak hala onaylı hesaptayım.
Bıktım ben gerçekten. Geçen günlerde GameSatış'tan PUBG hesabı satışı yaptım yüklü bir miktar para Papara hesabıma geldi ve ben başka bir IBAN 'a atmaya çalıştım atılamaz sözleşmeli hesaba geçmeniz lazım dediler.
O kadar parayı atayım diye uğraştım onaylıya geçiş yaptım. Sonra aradım tekrar eğer ona...
Papara hesabımdaki paramı ne çekebiliyorum ne harcayabiliyorum. İşlem yaptığım an sistem otomatikman giriş ekranına atıyor. Web den denedim aynı sorun orada da mevcut. 1062495098 numaralı Papara hesabımı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ancak ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. d*****@papara.com a ...
Papara kartım yaklaşık 4 gün önce elime ulaştı kartı ben değil annem teslim aldı ben o sırada evde değildim sonra ben kartı aktif ettim ve para attım içine bugünde para çekmem gerekti ama çekmem için hesabımın sözleşmeli olması lazım. Sözleşmeli olması için şartlara baktığımda herhangi bir kart sahi...
Merhabalar Papara kartımdan bugün saat 06:12 de Microsoft aboneliği alınmış ve 44 TL ödenmiş benim hiç öyle bir isteğim olmadı ve ne yapacağını bilmiyorum. Görsel bölümünede attım bunun neden olduğunu yazar misiniz. Bu işlemi geri almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler iyi günler
20 günü geçti fakat henüz Papara kartım tarafıma ulaşmadı müşteri hizmetleri otomatik cevap veriyor yönlendirdik kayıt oluşturduk diye otomatik cevaplarla geçiştiriyorlar kuryenize ulaşamıyoruz. En kısa sürede kartım tarafıma ulaştırılmasını talep ediyorum Gönderi takip numara: 900000482341
Ben istemeden bir tane siteye 98 TL yatırılmış ve öyle bir site de yok araştırdığımda yoktu direk otomatik olarak kendi çekmiş ve bunu iptal etmeye çalışıyorum. yapamıyorum. Cidden beni de mağdur ediyor. Bu durum lütfen o parayı geri verin. Geri istiyorum
Papara Black kartım kısa süre önce adresime ulaştı, hesabım onaylı hesap olarak gözüküyor otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçiş yapılmadı. Sözleşmeli hesaba geçiş yapamadığım için hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim