Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2023 03:01

Size kısaca 1.5 yıllık Monster deneyimimi aktarmak istiyorum tam tamına 7 kez, birden fazla sorundan dolayı Monster Tulpar t7 v21.7 model cihazımı Ankara şubesine götürdüm. Bir belge hariç hepsi elimde. 6. Gittiğimde cihazımın anakartı değiştirildi. 7. Kez gittiğimde de cihazın değişmesini talep ettim ama son bir kez daha Monster'a şans vermek istedim ve güvenerekten yaşadığım sorunun çözülmesi ve bir daha asla sorun yaşamamak umuduyla güvendim.

Geçen aylarda 2 kez ekranımda renk kayması ve siyah büyük büyük kutular oluştu. Sürücü güncellemesi ile çözülür dedim ve 1 hafta önce aynı sorunu yaşadım. Neyse diyerek devam ettim ve bugün saat 01:00 gibi bilgisayarımın klavye ışığı kısayol tuşları ile kapatılıp açılmadığı için (evet böyle sorunumda vardı) Monster kontrol merkezini tekrar kurayım dedim ve "control center_4.8.47.11_monster" versiyonu çıkmış indirdim. Monster kontrol merkezi bozuldu hiçbir şekilde açılmıyor.

Eski haline çevirdim yine açılmadı sürücüyü kaldırdım yine açılmadı. İnternette araştırdım çözüm için format atılması öneriliyor. Ya arkadaşım ben bu cihaza tam tamına 5 kez format attım. 1.5tb verilerimi yedeklemekten artık yoruldum, sıkıldım, bıktım ve usandım. Monster çok merak ediyorum bu sefer acaba benim güvenimi tekrar nasıl kazanacaksınız? Yoksa bir önceki şikayetimi zorla telefonla kaldırmanız gibi bir şey mi yapacaksınız?

Şu dakikadan itibaren hiçbir şekilde size güvenmiyorum ve Monster bilgisayar pişmanlıktır.
Ya ben cihaz değişimi yapıp da markaya maddi zarar vermemeyi düşünürken. M*** almak yerine Monster almış birisi olarak nefret ettirdiniz.

profile profile
09 Nisan 2023 03:01
Monster Notebook  Bilgisayarım 1.5 Yıldır Hep Sorun Çıkartıyor

8 Yıllık Lenovo G500 bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yaşamadan 8 yıl boyunca, üstelik son 3-4 yılı overclock yapılmış şekilde kullanmış birisi olarak onda hiç böyle şeyler yaşamazken oldukça narin ve hassas davrandığım bu bilgisayardan defalarca kez sorun yaşamaktan çok sıkıldım. Bana "format atın düzelir" demeyin artık ben bu cihaza format atmaktan verilerimi sürekli silip tekrar kurmaktan çok yoruldum ve sıkıldım. Ankara merkezine gidip gelmekten, sürekli format atıp tekrar verilerimi kurmaktan çok bıktım. Format atalım diyorsanız buyurun cihazım burada yedekleyin her şeyimi siz ve format atın. Elimde bahsettiğim sorunlarla alakalı birkaç fotoğraf ve video vardı onları atmak istiyorum. Fotoğraflarda Monster Kontrol Merkezinin çalışmamasını gösterebilmem için bir. Exe ekran görüntüsü (hata falanda almıyorum) bir de kurulumdan sonra aygıt yöneticisinden çıkan uyarılar videolar ise bahsettiğim grafik hataları. Ey Monster gerçekten yordunuz beni. Sizi seçtiğime çok pişmanım ve her çevreme yaşadığım sorunları hiç çekinmeden anlatıyorum. Bilgisayar alacak arkadaşlarıma "Monster alma beni görüyorsun sürünüyorum (! ) " diyerek Monster bilgisayarlardan uzak tutuyorum. Bıktım artık gerçekten... Cihaz değişimi talep etsem alacağım cihazda sorun yaşamayacağımın bir garantisi yok. Bu cihazda sorun gidersek ileride tekrarlamayacağının garantisi yok. Bu cihazıma ömür boyu garanti verseniz bile benim size olan güvenim çok zedelendi. Ben bir öğrenciyim dolar olmuş 19-20 cihazım bozulduğunda öylece kalacağım ve bu kadar yani. Zaten bir de tam bozulsa hiç açılmasa şaşırmam.

09 Nisan 2023 03:04 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

09 Nisan 2023 03:08

Son olarak belirttiğim gibi hangi yolu izleyelim diye sorduğunuzda size söyleyeceğim tek şey "hangi yolu seçsem bir garantisi yok" olacaktır. Gerçekten o kadar bıktım ki, o kadar yoruldum ki ve o kadar pişman hissediyorum ki... Bunun telafisini ömür boyu garanti sunsanız bile artık ben ne yapacağım bilmiyorum. Başka cihaz alacak ne param var kazancım var. Sizinle devam etsem güvencem yok. 4-5 ay sonra garantisi bitiyor cihazımın. Üzgünüm ama sizi tercih ettiğim için çok ama çok pişmanım.

09 Nisan 2023 11:53

Ekstra olarak belirtmeyi unutmuşum bir de cihazımın ekranını kapatıp geri açtığımda bilgisayar siyah ekranda kalıp kendisini resetliyor :)

10 Nisan 2023 18:20
10 Nisan 2023 18:48

Düzelmedi

10 Nisan 2023 18:50

Ayrıca tek sorunum kontrol merkezi değil bir sürü sorun yaşadım ve yaşıyorum. Yazdığım bir sürü şey var. Sizlere hiçbir güvenim kalmadı ve ileride bu cihazım bozulduğunda ben ne yapacağım? Bana bunu da açıklamanızı istiyorum.

11 Nisan 2023 15:18

Bana telefon üzerinden ulaşmanızı bekliyorum.

14 Nisan 2023 13:28

Monster yine şaşırtmıyor hiçbir şey yapmayarak.

Monster Notebook Kategorileri