19 Aralık 2023 19:40

Bir ay önce Kayseri'deki Media Markt'tan aldığım dizüstü bilgisayarım bir saatte zor açılıyor ve sürekli olarak ekranda 'Windows doğru bir şekilde yüklenmemiş' şeklinde bildirim çıkıyor. Cihazı servise gönderdim, fakat kullanıcı hatası olduğuna dair bir not düşülmüş. Notun dipnotunda bilgisayarın hala aynı hatayı verdiği belirtiliyor. Bilgisayarı açmam bir saat sürüyor. Aldığım mağaza sadece servise gönderebileceklerini söylüyor ama bir çözüm sunulmuyor. Acil destek bekliyorum, aksi takdirde cihazı yere atıp kıracağım ve bu durumu videoya alıp Casper'a göndereceğim ki iyi bir reklam yapsınlar diye!

19 Aralık 2023 19:46 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Mürüvvet
Mürüvvet

Aynı sorun bende de oluyor ve daha bilgisayarı yeni almama rağmen. Bu nasıl bir şey. Yetkililerin bir an önce bir şeyler yapmasını istiyorum. Casper firmasına özellikle sesleniyorum.

media-markt-yeni-aldigim-bilgisayar-1-saat-sonra-aciliyor-1.jpg

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 18:10
Serkan sonuçtan memnun

03 Kasım 2023 13:09
"Mağaza sonunda hakkımı teslim etmek zorunda kaldı ancak hala tavırlı bir şekilde servise gönderimi bir dahaki sefere kendim yapmamı söylüyorlar hatalarını kabul etmek yerine hakkımı aramam zorlarına gitmiş anlaşılan. Teşekkürler..."
Media Markt Sattığı Ürünün Garanti Sürecini Yönetemiyor
Media Markt Sattığı Ürünün Garanti Sürecini Yönetemiyor
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 22:07
Media Markt Ve Casper Sorunları