Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Firması İçi Açılmış Telefon Sattı!

20 Eylül 2024 12:59

01.07.2024 tarihinde Media Markt Marmara Forum şubesinden iPhone 15 Pro 256 GB telefon aldım. 26.07.2024 tarihinde telefonda servis dışı sorunu nedeniyle Apple Zorlu Center yetkili servise götürdüm. Ancak servis 01.08.2024 tarihinde yetkisiz işlem gerekçesiyle herhangi bir onarım veya değişim yapmadan telefonu iade etmiştir. Oradaki yetkililer topu Media Markt şubesine atmıştır. Media Markt Marmara Forum şubesiyle görüşünce telefonu "Apple Başarı Teknik Servis"e götürmemi ve rapor almamı söylemiştir. Ancak oradan da rapor verilmemiştir ve yetkisiz işlem olduğu belirtilmiştir. Bahsi geçen cihaz alındığı günden bugüne kadar herhangi bir işlem görmedi ve alındığı günden itibaren Media Markt vasıtasıyla kasko yapılmış olup herhangi bir onarım kaydı bulunmamaktadır. Media Markt gibi bir kurum "sıfır cihaz" satmakla mükellef olup bana daha önce içi açılmış bir telefon satmıştır. Şube müdürüyle görüşülüp herhangi bir sonuç alınmamıştır. Telefonda herhangi bir şekilde kılcal çizik dahil yoktur. Bu firmayı avukatım aracılığıyla dava edeceğim. Beni maddi manevi zarara soktu.

20 Eylül 2024 13:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Mustafa P. “Media Markt Firması İçi Açılmış Telefon Sattı!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2024 14:13

Şikayetimle alakalı aranacağımı söylediler fakat aranmadım. 2 aydır uğraşıyorum zaman kaybından başka bir şey değil.

23 Eylül 2024 16:30
23 Eylül 2024 16:52

Tarafıma "telefonun Marmara Forum mağazasından alındığında kutusunun sağlam olup olmadığı soruldu basit bir telefoncu dükkanından almadığımı o yüzden bakmadığımı söyledim bu durumlarda suçu Apple firmasına attılar. Apple ise telefon yetkisiz işlem gördüğü için topu bu firmaya atıyor. Basit bir Türkiye klasiği sonuç müşteri mağduriyeti. 80 bin TL'lik telefon çöp. Bu firmadan bundan sonra çöp bile almam. Google aramasına " Media Markt yetkisiz işlem" yazarsanız nicelerini görürsünüz.

25 Eylül 2024 13:10

***Ayrıca cihaza alırken 7 bin tl değerinde kasko yaptırmıştım. Alırken her türlü sorunda tamir, değişim çözüm olacağını söylediler. Media Markt kasko birimiyle görüştüm kaskonun yazılımsal hatalarda işe yaramadığını fiziksel bir kırık çatlak olmadan telefonu alamayacaklarını söylediler. Şaka gibi. Muz cumhuriyeti

Serkan sonuçtan memnun değil

11 Nisan 2024 14:55
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
15 Eylül 2023 16:10
Media Markt Ayıplı Ürün Yollayıp, Onarım İçin Servise Gönderiyor
İkbal sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 19:12
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 09:45

Media Markt Kategorileri