Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Jeans Olmayan Stok Satışı

Mavi Jeans Olmayan Stok Satışı
Melisa
11 Ağustos 2024 23:57

30.07.2024 tarihinde mobil uygulamadan 2 adet ürün sipariş ettim. Kargoya verildikten sonra bir ürünümle ilgili bilgim dışında iade mesajı geldi. Müşteri hizmetlerini aradığımda stok yanlışlığı olduğu söylendi. Daha sonra farklı bir ürün için diğer hesabımdan yine aynı problemi yaşadım. Şu an uygulamaya girip baktığımda iadesi oluşturulan "Star ALL blue buz mavi jean" ve satın almak isteyip sorun yaşadığım diğer ürün hala stokta gözüküyor. Satın almayı denediğimde hala alım yapabiliyorum. Peki biz müşteri olarak sürekli aynı sorunu yaşadığımız internet sitenizde neye güvenerek alışveriş yapacağız? Önce satın alıp sonra stok var mı, acaba gelecek mi diye mi bekleyeceğiz? Bu süreçte almış olduğunuz ödemelerin ürünün kargoya çıkması, sonra iptalinin sağlanması vs süreçleriyle birlikte neredeyse 1 hafta sonra geri iadesinin yapılması durumundan bahsetmiyorum bile. Bu durumla ilgili telafinin Mavi Jeans tarafından yapılmasını ve en kısa sürede alışveriş sitesinin en doğru şekilde düzenlenmesini talep ediyorum.

12 Ağustos 2024 09:07 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Melisa A., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

12 Ağustos 2024 12:29

Sayın Melisa A., Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
27 Kasım 2023 13:16

Hüsne
16 Aralık 2024 20:26
Mavi'den İptal Edilen Sipariş Ve Eksik İade Süreci
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
23 Aralık 2023 14:50
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
08 Ağustos 2024 17:16