Fulya sonuçtan çok memnun

Mavi Etiketsiz Ürün Gönderimi

Mavi Etiketsiz Ürün Gönderimi
01 Mart 2024 20:13
Fulya'nın Teşekkür Mesajı
“Yardımcı olundu markaya teşekkür ederim müşteri temsilcisinden çok memnun kaldım.”

Mavi internet sitesinden bir tane pantolon satın aldım. Ancak gelen pantolonun bel etiketleri eksik, içindeki model adı kopmuş ve ürün kullanılmış gibi gönderilmiş. Durumu markaya bildirdiğimde, bana sadece iade süreçleri hakkında bilgi verdiler. İade işlemini nasıl yapacağımı biliyorum; ancak ürünü bir hafta bekledim ve kendi yaptığınız hatayı düzeltmeniz için iyileştirme talebinde bulundum. Geri dönüş yapacaklarını ifade ettiler fakat herhangi bir dönüş olmadı. Maillerime de cevap alamıyorum.

02 Mart 2024 09:02 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Fulya A., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

02 Mart 2024 12:51

Ece sonuçtan çok memnun

Ece
06 Aralık 2024 14:04
"Sorunumla ilgili aradılar çok güzel ilgilendiler ve değişim yapmama yardımcı oldular. Teşekkürler..."
İade Edilmeyen Pantolon Sorunu
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
14 Ağustos 2024 09:15

İrem
09 Mart 2025 13:13
Tekin sonuçtan çok memnun

Tekin
02 Ağustos 2024 16:46
"Şikayetim sonrası hemen arayıp ilgilendiler. Ücret iademi yaptılar. Teşekkür ederim."

Burak
25 Eylül 2024 12:37