Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Efe
09 Aralık 2024 20:55

Maviden satın almış olduğum pantolon, 2-3 ay kullanmadan bütün likraları eridi ve pantolonun bacak aralarında açılma meydana geldi. Mağazaya götürdüğümde, ürün sorunlu olduğu için başka bir ürün ile değişim talep ettiler. Ben de başka bir pantolon seçerek ürünü değiştirdim (fiyat farkı da ödeyerek tabii ki. Fiyatlar arttığı için üzerine ödeme alıyorlar. Sanki aldığımız ürünü aynı fiyattan satıyorlarmış gibi). İkinci aldığım ürünü dolaba kaldırdım ve tahmini 15-20 gün sonra bir kere kullandım ve bir kere yıkandı. Bu pantolonun da daha ilk yıkamada renginin atması, likralarının sanki 2 senelik pantolon gibi görünmesi üzerine pantolonu aldığım mağazaya gittim. Kasadaki kasiyerler ve mağaza müdürüne renginin bir yıkamada bu hale geldiğini söylediğimde verdiği cevap evlere şenlik. Neymiş, kot pantolonlar her yıkamada daha da rengi açılarak renk atar, likraları yıpranır, parçalanırmış. Şaka gibi yani, normal pazar esnafından aldığımız ürünleri bile uzun süreler kullanırken 1500 TL değerindeki bir pantolonu 1 ay kullanamıyoruz. Bunların sonucunda ısrarlarımla ürün iade talebi oluşturuldu. Ürün güya incelendi ve yıkama ve kullanım sıklığı gibi bahaneler yazılarak tarafıma geri iade edildi. Ya Mavi'nin bütün ürünleri böyle kalitesiz ya da beni buldu. Bütün kötü ürünleri. (Parantez içinde belirtmeliyim, marka ismi vermek istemiyorum. Maviden 1500 TL ödeyerek aldığım pantolonun benzerlerini yine kurumsal başka bir firmadan daha uyguna ve daha kaliteli olarak alabiliyordum ve senelerce kullanmama rağmen ilk günkü gibi duruyor. İlk defa Maviden alışveriş yaptım ve hayatımın hatasını yapmışım. Ürünlerinin bile arkasında değiller.)

13 Mart 18:20 (Şikayetten 15 ay sonra)

Değerli müşterimiz, Talebinizle ilgili ekiplerimiz gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır. Her türlü soru ve talepleriniz için bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla

Elif

Tansu sonuçtan çok memnun

Tansu
01 Temmuz 2025 21:50
Aynı Kullanımda Sadece Bir Pantolonda Erime Ve Yırtılma Sorunu
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
13 Eylül 2023 17:07
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
04 Ekim 2024 12:20