LCW Yasaklı Ürün Mazereti

Gökçe
31 Temmuz 2023 03:13

LCW Pursaklar Outlet mağazasından 30.07.2023 tarihinde bebeğim için mayo almak istedim. İsteğim ürünü buldum. Fiyatına baktım ürün 9.99 yazıyordu. Günümüz şartlarında gerçekten çok şaşırdım nasıl olur böyle bir şey diye? Kasaya gidip durumu izah ettim kasiyer bayan baktı ve ben size bunu zaten satamam dedi. Nedenini sorduğumda satışı yasaklanmış ürün dedi. Nasıl yani neden dedim içinde kanserojen madde olduğu için dedi. İşim acil olduğu için çok uğraşmak istemedim ama söyledikleri çok da inandırıcı gelmedi madem kanserojen madde var o rafa gelmeden neden bakılmıyor? Neden toplatılmıyor ayrıca kaç kez indirim yapılmış o zaman yasaklı olduğu belli değil miydi diyorum satışını yapamam deyip kestirip atıyor LCW gibi kurumsal bir firmaya hiç yakıştıramadım. Bu durumu. O fiyata satış yapmamak için güya mazeret sunuyor ama özrü kabahatinden büyük kanserojen madde içeren ürünü neden rafında tutuyorsun üstelik kaç sefer indirim yapılmış şekilde.

31 Temmuz 2023 03:22 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
20 Temmuz 2023 11:26