Barbaros sonuçtan hiç memnun değil

Barbaros
16 Haziran 2024 21:05

Fotoğraftaki ürünü sinirli ve gergin olduğu için keten olan ürünlerimi yıkanmış diye değişim yapmadı. Üstüne üstlük küçümser tavırlarla davrandı ve benimle saygısız bir şekilde konuştu. Adı H***** Ü**** olan kasa temsilcisi, benim gibi bir müşteriyle karşılaşmamış olduğunu söyledi. Metromall mağazasında ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Ürünü incelemeye gönderdi. Bu H***** Ü**** adlı kişiden şikayetçiyim. LCW Metromall mağazasında 16.06.2024 tarihinde, saat 20:40'ta bu olay gerçekleşti. Kendisi ayrıca bağırdığımı iddia ederek benden şikayetçi olacağını söylüyor.

16 Haziran 2024 21:10 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Barbaros
16 Haziran 2024 21:23

Ayrıca o saatte kasada olan iki erkek arkadaş ve bu hanımefendinin kendisi mağaza müdürünüzle görüşmek istiyorum dediğimde bayram dolayısıyla mağazada olmadığını söylediler tam bir teşkilat 700 TL lik ürün için mağazada rezil oldum insanların içinde mahalle kavgası çıkardı eşinizle kavga ediyor gibi tartışıyorsunuz diyorum eşimi kaç gündür görmüyorum ben diyor kepazeliği buradan anlayın artık asla asla asla adımımı atmam bir çalışan nelere mal okuyor görün evimizin dibi bizim için bitti o mağaza kesinlikle olayı tamamen kişiselleştirdi psikolojik sıkıntılarının olduğunu düşünüyorum kaldı ki bunu kadın kadına yapıyor.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
24 Şubat 2024 18:30