Elif sonuçtan çok memnun

LCW Kazanıyorum Çek Kullanımı

12 Nisan 2024 12:58
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Mağaza müdürü Mustafa bey hemen dönüş yapıp özürlerini belirtiler. Mustafa beye nazik dönüşünden dolayı çok teşekkür ederim”

Bayramın ikinci günü LCW Trabzon Rubenis mağazasına değişim için gittim. Farklı bir ürün alınca fiyat farkı çıktı ve LCW kazanıyorum çeklerim ile ödeme yapmak istedim. Kasadaki görsel yönetici yaka kartı takan hanımefendi (ismini almadım) çekleri duyunca hoş olmayan yüz ifadeleri sergiledi. 'Haklısınız, zor oluyor ama kazandığım bu çekleri kullanacağım.' dedim. Bir tane şifre girip 'Bunların zamanı geçti. Beni boşuna uğraştırıyorsunuz.' diyerek telefonu önüme fırlattı. Çeklerin yeni olduğunu belirterek diğerlerini kullanmasını rica ettim. Ancak zorlukla ve isteksizce denemeye başladı fakat hiçbirinin kabul edilmediğini söyledi (buna inanmadım çünkü her mağazada kolayca kullanılabiliyorlar). Sonunda paramla ödeme yaparak mağazadan ayrıldım ve hoş olmayan tavırlarla karşılaştım. Anket doldurarak kazandığımız çekler bir haktır ve çalışanların olumsuz tavırlarına maruz kalmamalıyız. Çeklerin yüksek fiyatlı olması, daha kolay kullanıma sahip olması gibi konularda düzenlemeler yapılabilir. Kendim uzun yıllar satış danışmanı, kasiyer ve yönetici olarak çalıştım ve emekçilere saygım sonsuzdur. Ancak ilk defa bir personel hakkında şikayette bulunuyorum çünkü karşılaştığım üslup ve davranışlar gerçekten kabul edilemez. LCW'nin bu konuda gerekli düzenlemeleri yapması gerektiğini düşünüyorum.

12 Nisan 2024 14:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Elif
12 Nisan 2024 19:11

Mürfet
13 Mayıs 2024 15:26
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 22:46

Aymerkez LCW Kasiyerden Şikayetçiyim