Ebru sonucu yetersiz buldu

LCW Kalitesiz Ürün ve İlgisiz Hizmet

26 Aralık 2024 19:59

LCW Kars mağazasından 5 gün önce kadife bir pantolon aldım. Mağaza ağzına kadar dolu olduğu için ve çalışanlar katiyen ilgilenmedikleri için ürünün defolu olduğunu göremedim (lekeler ve fermuarında sıkıntı var). Evime geldikten sonra ürünü deneme fırsatım oldu. Denerken defoları gördüm ve ürün üzerimdeyken bile bollaşmaya, kendini salmaya çok müsait bir kumaştan yapılmış. Bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmemiştim. Bugün merkeze gidebilme fırsatım oldu. Ürünü fişi ile götürdüm iade etmek için ama kendi aralarında fısıldasan kasadaki çalışanlar ürünü denediğim için alamayacaklarını ifade ettiler. Ben de denediğimi ve aşırı kalitesiz bulduğumu, ilk denemede bile kendini salmaya müsait olduğunu tekrar dile getirdim. Saatlerce kullanmadım ya da günlerce. Ürünü ısrarla incelemeye yollamak istediler ve ne zaman size dönerler belli değil dediler. Kasadaki görevli keşke alırken söyleseydiniz lekeli ya da defolu ürünlere sorunlu diye kase basıyoruz dedi.

Ben yıllardır bu mağazadan alışveriş yapıyorum, böyle bir uygulamayı ilk defa duyuyorum ya da var olan ama uygulanmayan bir mağaza politikası sıkışınca söylemek zorunda kaldı. Benim ürünüm incelemeden müşteri hatası olarak mı dönecek anlayabilmiş değilim. Zorla incelemeye almak ne demek? Ücreti iade etmemek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve ürünümü zorla incelemeye aldılar, kamera kayıtları mevcuttur. Ben bu ürünü kalitesiz olduğu için iade etmek istiyorum. Üç gün giysem de kalitesiz der yine iade ederdim, dürüst olduğum için mi sorun yaşıyorum. Bugün kasa sırasında benim arkamda lekeli bir kot pantolon alan bir bayan vardı, benim mağduriyetimi görüp bu ürün de lekeli dedi. Onun ürününe kase bastı mı Kars LCW mağazası.

Beni müşteri olarak mağdur etmeye devam edecek olurlarsa bu kamera görüntülerini de ayrıca görmek isteyeceğim, gerekirse yasal hakkımı kullanacağım. Müşteri mağduriyeti Kars çalışanlarını memnun ediyor olmalı, kendi aralarında gülüşmeler, fısıldaşmalar, doğru düzgün bilgi veren yok. Beklemedeyim, kullanmadığım, dürüst davrandığım bu ürün olumsuz müşteri hatası ya da daha saçma bir gerekçe ile dönerse hakkımı savunacağım. Her şey bilgisi ve belgesi ile elimde zaten. Gerekirse yasal olarak bütün yolları kullanacağım. Hayatımda böyle bir muamele görmedim.

26 Aralık 2024 20:53 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 16:35
Aynı Kusurda Farklı İade Süreçleri Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 15:31
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Fişli Ürünü İade Alamayan Müşteri Mağduriyeti

29 Mart 13:59
Fişli Ürünü İade Alamayan Müşteri Mağduriyeti

16 Ağustos 2024 21:40
LC Waikiki Mavi Çiçekli Defolu Bluz
LC Waikiki Mavi Çiçekli Defolu Bluz
Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

Müjdat
14 Temmuz 2024 15:07