Fatih sonuçtan çok memnun

LCW İlgisizliği Ve Kalitesiz Kumaşı

03 Eylül 2024 15:24
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Mağaza incelemesi sonucu Ürünün kusurlu olduğu tespit edildi ve tarafıma ürün bedeli kadar hediye kartı verildi. Yardımcı olan tüm yetkililere teşekkür ederim.”
02 Eylül 2024 11:52

Sipariş No:2406011307129 iade Kodu: 455222403637 numaralı kusurlu (pörsüme) ürün iade talebim inceleme sonucu kusurlu bulunmadığı için tarafıma geri gönderildi. Videoda net olarak göründüğü üzere ürün kumaşı kalitesiz olduğundan pörsüme yapmış ama LC Waikiki bunu kabul etmiyor. Diğer kullanıcılardan da anladığım kadarıyla firma pek ilgilenmiyor. Ama en azından insanları mağdur ettiklerini bilsinler diye şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını...

03 Eylül 2024 16:11 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

04 Eylül 2024 14:19

LCW Müşteri Hizmetleri 03.09.2024 tarihinde tarafıma dönüş yaparak beni mahcup etti (ilgilenmiyorlar dediğim için)... Sorunumun çözümü için yardımcı olmaya çalıştılar. Teşekkürler. Sorunlu ürünü incelenmek üzere en yakın mağazaya teslim etmemi söylediler. Bugün yani 04.09. 2024 günü LCW Samsun Bulvar Avm mağazasına ürünü teslim ettim. Mağaza yetkilisi de üründe tüylenme olduğunu fark etti ama yine de 15 günlük inceleme süresi varmış. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.

11 Eylül 2024 08:46

Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 21:47

etiket-ve-kasa-fiyati-farki-nedeniyle-pantolon-satisi-gerceklesmedi-1.pdf

Gülten
12 Aralık 13:19
LCW’den Aldığım Pantolon İlk Kullanımda Yırtıldı, Değişim Ya Da İade İstiyorum
lcwden-aldigim-pantolon-ilk-kullanimda-yirtildi-degisim-ya-da-iade-istiyorum-4.jpg
lcwden-aldigim-pantolon-ilk-kullanimda-yirtildi-degisim-ya-da-iade-istiyorum-2.jpg
Tüm LC Waikiki Pantolon Şikayetlerini Gör
LC Waikiki Kategorileri