12 Temmuz 2024 10:08

LCW Home onlinedan kahve fincan takımı sipariş verdim. Ürün 4 gün önce geldi ve bardak altı kırık bir şekilde geldi. LCW müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturmak için oluşturuldu fakat hala bana geri dönüş yapılmadı ayrıca ben ürünü hediye almıştım. Sürekli aciliyet oluşturuyorum deniliyor ama bir sonuç yok. Mağdur ettiler. Sipariş oluşturunca sorun yok iadeye gelince bin bir türlü oyalamaya çalışmalar. LCW pişmanlıktır.

12 Temmuz 2024 10:44 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

12 Temmuz 2024 18:32

Şikayetimin üzerine beni sabah aradı müşteri temsilcisi size az sonra dönüş yapacağım dedi bende 4 gündür oyalıyorsunuz arayacaksınız değil mi dedim evet kesinlikle endişeniz olmasın arayacağım dedi ama üzerinden kaç saat kesti aramadı asla ilgilenmiorlar LCW pişmanlık

07 Aralık 2024 23:26
Geciken İade Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Ayca sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2025 20:35
"Mağduriyetimi gidermek için ürünün aynısını yolladılar. Müşteri hizmetleri çok güzel ilgilendi. Çok teşekkür ediyorum."
Yırtık Gelen Pijama Altı İçin Çözüm Sunulmadı
yirtik-gelen-pijama-alti-icin-cozum-sunulmadi-1.jpg

Lütfiye
27 Aralık 2024 17:07
Ayşenur sonuçtan çok memnun

Ayşenur
22 Mart 2024 16:01
"Şimdiye dek iletişime geçtiğim markaların içerisinde hiç şüphesiz en iyi müşteri temsilcisine sahip firma lc waikikidir. Her seferinde itinayla ve son derece kibar çalışanları ile iletişime geçip sorunu hemen hallediyorlar teşekkür ediyorum"
Gamze sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2025 09:52