LCW Franchise Ürün

LCW Franchise Ürün
11 Ekim 2023 17:33

LC Waikiki Taşdelen mağazanızdan 08-10-2023 tarihinde (fiş fotosu ektedir) almış olduğum iki ürün 09-10-2033 tarihinde Kadıköy Nautilus LC Waikiki mağazasından iade alınmamıştır. Sebep olarak ürünlerin franchise mağazasından alınmasını gösterilmiştir. Bugüne kadar LCW markasını bir çok defa keyifle kullanmış biri olarak ilk defa "franchise ve diğerleri" diye bir uygulamaya şahit oluyorum ve iade-değişim konusunda franchise bilgilendirmesi mağazalarda bulunmamaktadır. Bu ya yeni bir uygulama ya da ben ilk kez denk geliyorum. Ayrıca LCW Çağrı merkezi de bu konuda yardımcı olamayacağını, aldığım ürünlerin ancak ve ancak satın aldığım "franchise" mağazadan iade edilebileceğini bildirmiştir. Bu tutumu ben müşterinin cayma hakkını elinden almak, müşteriyi yüzüstü bırakmak olarak görüyorum. Tüketici Mahkemesi ve CİMER e başvurmadan önce LCW markasının bu yanlışı düzeltip, mağduriyetimi gidermesini ivedilikle bekliyorum.

11 Ekim 2023 17:42 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

LCW Mağazada Ürünüm Kaldı!

30 Haziran 2024 15:09

04 Mayıs 2025 11:19
Büşra sonuçtan memnun

Büşra
05 Haziran 2023 19:48

18 Kasım 2023 13:41
LCW Siparişim Neden İptal Edildi?

17 Temmuz 2025 15:22
Eksik Ürünler Ve Uzayan Çözüm Süreci: LCW Online Alışverişte Hayal Kırıklığı