LCW Cüzdan, Banka Havale

14 Mayıs 2024 18:05

LCW'den iade ettiğim ürünün parası cüzdanıma geldi, banka hesabıma EFT yaptım. 2 adet havale bugüne kadar hesabıma gelmedi. 1-5 iş günü süre de geçti. LCW 'bankadan sor' diyor, banka ise 'LCW sorumlu' diyor. Bu para ne oldu? Kimseden açık bir cevap alamıyorum. LCW'dan cevap bekliyor ve bu sorunun çözülmesini istiyorum. Başka benzer şikayetleri de görmüştüm; demek ki LCW'nin bir çözüm bulması gerekiyor. Bir sorumluluk, net bir cevap bekliyorum. Böyle olmamalı...!

16 Mayıs 2024 11:07

Merhaba, LCW paramı hesabım yatırmıyor! LCW cüzdanım hesabım EFT yaptığım para 10 gündür yok ve her gün müşteri hizmetleri arıyorum ve 4 gündür farklı bir cevap alıyorum,4 gün önce dediler bugün veya yarin hesabiniz yatacak, 2 gün geçti yatmadı, dediler banka dan sorun, bank dan sordum LCW dan hiç EFT yok dedi, dün müşteri hizmetleri evet dedi LCW sorun var bizden haber bekleyin, gene hiç haber olmadı, bugün başka bir şey diyor,10 gün geçtikten sonra şikayetinizi iletiyoruz diyor, böyle sorumsuzluk ve farklı cevaplar LCW hiç yakışmadı, LCW yi çok güveniyordum maalesef bu son yaşadığım dan dolayı bu markayı alışveriş dan pişman oldum, ben acil bu sorunu çözmek ve paramı hesabım yaptırmayı bekliyorum.

16 Mayıs 2024 11:05

14 Mayıs 2024 20:48 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

15 Mayıs 2024 10:02

Ben hala cevabimi almadım

16 Mayıs 2024 11:08

16 Mayıs 11:05 Merhaba, LCW LCW paramı hesabım yatırmıyor! LCW cüzdanım hesabım EFT yaptığım para 10 gündür yok ve her gün müşteri hizmetleri arıyorum ve 4 gündür farklı bir cevap alıyorum,4 gün önce dediler bugün veya yarin hesabiniz yatacak, 2 gün geçti yatmadı, dediler banka dan sorun, bank dan sordum LCW dan hiç EFT yok dedi, dün müşteri hizmetleri evet dedi LCW sorun var bizden haber bekleyin, gene hiç haber olmadı, bugün başka bir şey diyor,10 gün geçtikten sonra şikayetinizi iletiyoruz diyor, böyle sorumsuzluk ve farklı cevaplar LCW hiç yakışmadı, LCW yi çok güveniyordum maalesef bu son yaşadığım dan dolayı bu markayı alışveriş dan pişman oldum, ben acil bu sorunu çözmek ve paramı hesabım yaptırmayı bekliyorum.

05 Aralık 2023 16:31
Oya sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 14:25
LCW Sitesi Mağduriyeti
Esra sonuçtan memnun

07 Haziran 2024 21:07
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 15:06
Behiye sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 11:51

LC Waikiki Kategorileri