Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Trade Plus Uygulaması Ve Sorunlu Haylaz Algoritmaları

24 Eylül 2024 00:31

Kuveyt Türk Trade Plus uygulaması sorunludur, aylardan beri sorunları devam etmektedir. Online işlemler içindeki 'Bize Ulaşın' e-posta adresi aylardan beri çalışmamaktadır. Kullanan herkes geriye dönük kontrol etsin, Kuveyt Türk Trade Plus uygulamasının arada yaptığı hatalar var, algoritmalarında sıkıntı var, müşterinin aleyhine çalışıyor. Telefonunuzda herhangi bir teknik aksaklık, arıza olmadığına emin olarak, hisse alımlarında 100 hisse almak istediniz, ekrana 100 rakamını girdiniz, al tuşuna bastınız, onayladınız, alınan hisseyi kontrol ettiniz, 128 lot almış. Satarken 1000 hisseniz var, 600 hisse satmak istediniz, sat tuşuna basıp onayladınız, sonra kontrol ettiniz, baktınız ki 688 hisse satmış. Bir hisseden 1000 lot aldınız, o aldığınız hisse değil de sanki başka hisseden 1000 lot almış gibi işlem yapıyor. Bunu da yapıyor mu? Yapıyor. Satmak için girdiğiniz hisse sayısını yazdınız, sonra iptal ettiniz, hisse iptal sekmesinde görünüyor. Olduğu halde size dönen hisse eksik olarak dönüyor, hesabınızda olması gereken hisseleriniz hesabınıza geçmiyor. Blokede görünen para bloke çözüldükten sonra hiçbir şey almadığınız halde hesabınıza geçmiyor. Tüm bunlar müşterilere para kaybettiriyor. Olayların sebebi ne? Uygulamanın canı o anda öyle istiyor. Sebebi bu. Bankayı arıyorsunuz, ulaşmak mümkün değil. Şubeye gidiyorsunuz, bekliyorsunuz, çalışan az, işler yavaş. Müşteri hizmetlerini ararsınız, hisse senetleri ile ilgilenen genel merkezde müşteri ile birebir muhatap olabilecek bir birimlerinin olmadığını görürsünüz. E-posta istersiniz, öyle bir iletişim e-posta adresimiz yok derler.

10 Aralık 2024 17:56

Trade Plus uygulamasında sorun var diye bas bas bağırıyoruz uygulama kendi kafasına göre hatalı işlem yapıyor diyoruz, ekran kayıtları ile gösteriyoruz ispat ediyoruz banka gözüyle gördüğü halde hatayı kabul etmiyor, dolandırıcılığı kabul etmeyen banka hesaplardan para çalındığını gözüyle canlı canlı görse hatayı kabul eder mi? İşimiz var sizinle.

16 Ekim 2024 01:24

Bir yanlışlıklar silsilesi olduğu kesin, 2 ay kadar önce Vakıf Yatırım Menkul Değerler ile çalışmanın bırakılıp bankanın kendi altyapısını kurmaya hazırlandığı söylenmişti, evet benim için hesaplarda hataların oluşmaya başladığı zaman da tam olarak 2 ay önce, daha önce hisse senetleri alım satım ile ilgili online işlemler uygulaması içinde sözleşme onaylamamız istenmişti bir sorun yoktu, yine yaklaşık 2 ay önce bazı sözleşmelerin yeniden onaylamamız istendi ve onayladık, banka o sözleşmelerde bazı müşterilere eskisinden farklı olarak neyi onaylatıyor, haberimiz olmadan neyi onaylatıyorlar da hesaplarda anormal eksilmeler oluyor, dahası banka bu durumlara neden sessiz kalıyor tam olarak bilgi vermekten kaçınıyor? Haklı iseniz bu kadar müşterileriniz şikayet ederken net bir açıklama yaparak açık açık bilgi verin bu hesaplardaki anormal negatif oynamaların karşılığı nedir? Harcama değil, hisse senedi alım satım zararı değil, bunlar da eksi sebebi fakat bunlar hesaplara göre zorlasan yarısı eder hesaplara büyük zararlar olmadığı halde büyük eksiler oluşuyor bunların tamamını detaylı açıklamalarını yapmak zorundasınız bir sıkıntı dile getiriliyor sıkıntıyı giderebilecek bir muhatap bulamıyorsunuz, dahası bu ülkede artık sosyal medyadan ilan edilmeyen sorunlar çözülmez olmuş bu nasıl bir durumdur, burası sosyal medya olmadığı için çözmüyorlar ve sıkıntılar devam ediyor, ortada suç unsurları şüpheleri var sayın Kuveyt Türk araştırmanız gereken suç unsuru şüpheleri var, birilerinin hesaplarla bir Ali Cengiz oyunuyla oynadıkları şüphesi ağır basmaktadır, bu şüphelerin giderilmesi ve yanlışlıkların düzeltilmesi için elinizi taşın altına koyun ve müşterilerinizin şikayetlerini dikkate alın.

24 Eylül 2024 00:15

Kuveyt Türk Trade Plus uygulaması sorunludur, aylardan beri sorunları devam etmektedir, online işlemler içindeki Bize Ulaşın e-posta adresi aylardan beri çalışmamaktadır, Kullanan herkes geriye dönük kontrol etsin Kuveyt Türk Trade Plus uygulamasının arada yaptığı hatalar var algoritmalarında sıkıntı var, müşterinin aleyhine çalışıyor, telefonunuzda herhangi bir teknik aksaklık arıza olmadığına emin olarak, hisse alımlarında 100 hisse almak istediniz ekrana 100 rakamını girdiniz al tuşuna bastınız onayladınız alınan hisseyi kontrol ettiniz 128 lot almış, satarken 1000 hisseniz var 600 hisse satmak istediniz sat tuşuna basıp onayladınız sonra kontrol ettiniz baktınız ki 688 hisse satmış, bir hisseden 1000 lot aldınız o aldığınız hisse değil de sanki başka hisseden 1000 lot almış gibi işlem yapıyor bunu da yapıyor mu yapıyor, satmak için girdiğiniz hisse sayısını yazdınız sonra iptal ettiniz, hisse iptal sekmesinde görünüyor olduğu halde size dönen hisse eksik olarak dönüyor, hesabınızda olması gereken hisseleriniz hesabınıza geçmiyor, blokede görünen para bloke çözüldükten sonra hiçbir şey almadığınız halde hesabınıza geçmiyor, tüm bunlar müşterilere para kaybettiriyor, olayların sebebi ne uygulamanın canı o anda öyle istiyor sebebi bu, bankayı arıyorsunuz ulaşmak mümkün değil şubeye gidiyorsunuz bekliyorsunuz çalışan az işler yavaş işler, müşteri hizmetlerini ararsınız hisse senetleri ile ilgilenen genel merkezde müşteri ile birebir muhatap olabilecek bir birimlerinin olmadığını görürsünüz, e-posta istersiniz öyle bir iletişim e-posta adresimiz yok derler,

24 Eylül 2024 00:13

Genel Merkez de müşteri ile iletişim kurabilecek bir birim yok, Genel Merkeze müşterinin ulaşabileceği çalışan bir e-posta adresleri yok, Müşterinin şikayetini dikkate alabilecek bir merkezi sistem yok, müşteri hizmetleri Hisse Senetleri ile ilgilenmiyor, şubeye gidersiniz müşteri temsilcisi izinli, hasta vb. Yerine ikame bir çalışan yok, Bakkal dükkanı mı burası, siz insanların mevduatları ile muhatap oluyorsunuz az ya da çok, insanların birikimlerini bankanızda tutuyorsanız muhafaza etmek zorundasınız banka demek bunu taahhüt eden ticari bir kurum demektir, görevi budur, Siz insanların size güvenerek yatırdığı mevduatlarını korumakla mükellefsiniz, müşteri bir şikayette bulunuyorsa onu da dikkate almak zorundasınız, müşterilerinizin şikayetlerine cevap vermek zorundasınız, müşterilerinizin sizinle iletişim kurabilmesini sağlamak zorundasınız, müşterileriniz Genel Müdürlükte şikayet birimine istedikleri zaman ulaşabilmelidir, şubelerdeki çalışanlar izne çıktı, hasta oldu, kar yağdı, yağmur yağdı bunlar müşterilerinizi bağlayan durumlar değildir, müşterileriniz sorunlarının çözümü için şubelerinizdeki işleyişteki aksaklıkların düzelmesini beklemek zorunda değiller, profesyonel olmak sorun karşısında akılcı çözümler sunabilmeyi gerektirir sorun yokken her şey çok iyi sorun olunca kimsenin bilgisi yok, böyle bir anlayışın müşteriler tarafından kabul edilmesi mümkün değildir, lütfen sorunlarla muhatap olabilecek, yüzleşecek kalifiye bir birim kurun buradan da çözüm için bir e-posta adresi paylaşın.

24 Eylül 2024 08:01 (Şikayetten 7 saat sonra)
Ekrem
Ekrem
22 Kasım 2024 07:34

Dolandırıcılıkla ilgili başınıza bir şey geldiğinde ilgilenmiyorlar bu nasıl bir durumdur nasıl bir anlayıştır, hisse senedi işlemlerinde hesaba dönmesi gereken bir para hesaba dönmüyor, ekran görüntüleri ile soruyorsun cevap bile vermiyorlar muhatap olup, IP tespiti istiyoruz cihaz tespiti diyoruz hiçbir çözüm yok, insanların paralarını korumayacaksanız neden müşteri kabul ediyorsunuz, hep beraber alınan kararların çıktısı bu mu, dolandırıcılık yapılacak biz de hiçbir şekilde sorumluluk almayacağız bu mu, hiçbir çözüm sunulmadığı gibi olaylar devam ediyor, MASAK şikayeti CİMER şikayeti işlemiyor, BDDK hisse senedi işlemleri şikayetlerine bakmıyor, SPK bakacak mı, aynı durumdan muzdarip bazı başka müşteriler daha olduğu açık, demek alınan kararlarda bunlar da var, akıl almaz durumlara bazı bankaların dolandırıcılık karşısında müşterilerini korumadığı ve dolandırıcılığa bilerek ışık tutmaları da eklendi, her bir hareketin her bir işlemin ekran kayıtları var tek tek açıklama yapmak zorundasınız hesaplardaki karşılığı olmayan kayıpların teker teker ayrıntılı olarak açıklamasını yapmak zorundasınız bir anda harcama olmadan hesaptan binlerce ₺ buhar olur mu para nerede? Kayıp paranın karşılığını soruyorum sizlere cevap vermiyorsunuz böyle bir anlayış olabilir mi, kalıplaşmış üç beş cümle çözüm yok, tüm güveni yıkacağız artık hiçbir güvenilir kurum kuruluş olmayacak deniyor, iyi güzel bu mu karar yok öyle değil hedef seçilen kişilere işlemeyecek kurumlar kişileri yalnızlaştırma projesi, bir kişiye ya da bazı kişilere bu yapılacak ve hiçbir kurum çözüm sunmayacak sistematik kabus senaryosu. Bu bir taktik, bizim gücümüzü herkes görsün mesajı bunların duyulmasını istiyorlar olay tam da bu bir tür Meydan okuma. Bu taktiğin en çok uygulandığı yerler iş hayatıdır, Mobbing denilen mevzu, hedef bir kişi seçilir tam tersi de olabilir genellikle başarılı bir personel olur bu, bazı yönetici ve personeller o kişinin üzerine organize bir şekilde oyun oynarlar. Hedef başarılı bir çalışan ise Yöneticiler bu kişileri koltukları için alt edilmesi gereken biri olarak değerlendirirler bu yüzden kişinin üzerine oyun kurarlar, personelleri kışkırtırlar ve organize oyun oynarlar, şirket Mobbingi destekliyorsa personel istediği kişiye şikayet etsin bir çözüm bulamaz bu da bütün kuralları tamamen değiştirir, yapılması gereken şirket içinde çözüm aranması değildir. Bu da bir tür topyekün sivil Mobbingdir ve Mobbing birçok suçu aynı anda içinde barındırır.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Trade Plus Uygulaması Giriş Hatası

13 Mayıs 2024 12:54
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 16:58
Emrah sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 22:24

Kuveyt Türk Hisse Senedi İşlemleri 4 Aydır Yapılamıyor

17 Eylül 2025 15:24
kuveyt-turk-hisse-senedi-islemleri-4-aydir-yapilamiyor-1.jpg
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Mobil Şube Fon İşlemlerinde Sürekli Sorun Ve Maddi Kayıp

26 Ağustos 2025 17:39