Şeyma sonuçtan çok memnun

Koton Marka Hatası - Yanlış Etiket Basımı!

20 Mayıs 2024 17:01
20 Mayıs 2024 15:03

Hatalı etiket basılmış. 42 beden sipariş verdim. 40 beden gönderildi. Mağaza hatası yüzünden mağdurum.

20 Mayıs 2024 17:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Şeyma Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

23 Mayıs 2024 12:41

Merhaba Şeyma Hanım, Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz 28829854 numaralı şikâyetinizin çözümü için iletişim bilgileriniz aracılığıyla sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili size yardımcı olmayı çok ister, Gün içerisinde tarafınıza yeniden dönüş sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Bize numaralı Müşteri İletişim Hattımızdan da ulaşım sağlayabilirsiniz. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

13 Haziran 2024 12:48

Merhaba Şeyma Hanım, Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz 28829854 numaralı şikâyetiniz çözümlenmiştir. Şikayetvar.com sürecinizin ve şikayetinizin çözümü için size destek sağlayan ilgili personelimiz hakkında tarafınıza iletilen memnuniyet anketine katılımınızın önemli olduğunu hatırlatır, anket değerlendirmesinde geri dönüşlerinizi rica ederiz. Bize numaralı Müşteri İletişim Hattımızdan da ulaşım sağlayabilirsiniz. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

Koton Kategorileri