Sibel sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 15:05

13.10.2024 tarihinde Kelebek Mobilya Ankara-Etimesgut şubesinden Hardy Koltuk Takımı (üçlü, ikili ve tekli koltuklar) ve ayrıca aynı Hardy takımın TV ünitesini 30 ila 45 gün süre içerisinde teslim edilmesi bilgisi ve koşuluyla satın aldım. Düzenlenen satış sözleşmesi, teslim tarihi maksimum süre olan 45 gün üzerinden hesaplanarak tüm ürünler (Hardy koltuklar ve TV ünitesi) 01.12.2024 tarihinde evime teslim edilmek üzere tarafıma düzenlenerek verildi. Ancak 01.12.2024 tarihinde taahhüt edilen hiçbir teslimat yapılmadı. 03.12.2024 tarihinde ise koltuk takımının yalnızca üçlü ve tekli koltukları teslim edildi. Yani ikili koltuk mevcut olmadığı gibi TV ünitesi de teslim edilmedi. İlgili şube fabrikadan yanıt alamadığı, tır şoförüne ulaşamadığı, fabrikadan çıkış yapılsa bile teslimatın 20 güne kadar daha da uzayabileceği şeklinde profesyonellikten uzak ve müşteriyi mağdur edici yanıtlar vermek dışında bir destek sağlayamıyor. Kış mevsiminde taşınamadığımız gibi maddi manevi zarara uğradık. Tüketici haklarım çerçevesinde markanın ivedilikle sorunlarına bir çözüm üretmesini talep ediyorum.

profile profile profile
03 Aralık 2024 15:10 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

04 Aralık 2024 09:43

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

04 Aralık 2024 15:29

Telefonda belirttiğiniz şekilde hızlı bir çözümü acil olarak bekliyoruz. Teşekkürler.

11 Aralık 2024 13:45

Sayin Kelebek Mobilya Yetkilileri, 1 hafta geçmesine rağmen telefon görüşmesinde söylediklerinizin aksine hiçbir sorumluluk almayarak hala teslimatta bulunmadınız ve herhangi bir güncel bilgi iletmediniz. Şikayete konu olan Hardy koltuk takimi ve TV ünitesi dışında, ayrıca 07.12.2024 tarihinde gecen hafta sonu teslim edilmesi gereken ve satış sözleşmesinde belirtilmiş olan Martis Koltuk Takimi da tarafınızca zamanında teslim edilmemiştir. Birkaç gün içerisinde çözüm üretilmemesi halinde taşınamama mağduriyetimizden kaynaklı tüm maddi ve manevi zararımız için Tüketici Haklarıyla başlatacağımız hukuki sureci son durumda bilgilerinize sunarız.

Kelebek Mobilya 45 Gün Olmasına Rağmen Teslimat Yapmadı

04 Nisan 2024 17:00
Kelebek Mobilya 45 Gün Olmasına Rağmen Teslimat Yapmadı
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 11:23
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 15:37
Ayten sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 09:16
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 15:46
Kelebek Mobilya Kategorileri