Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 13:51

Karaca markasına güvendiğim için henüz piyasaya çıkmamış ve lansman aşamasında olan Karaca Air Pro Cook Airfryer Space Gri ürününü kataloglardan beğenerek aldım. Bize 20 gün denmesine rağmen, 1 aydan fazla süre bekledikten sonra ürün elime ulaştı. Ancak katalogdaki renkle alakası olmayan, açık gri bir plastik dış gövdeye sahipti. Yine de Karaca markasına güvenerek denemeye karar verdim. Ne yazık ki, hazne kısmı yanık görünüme büründü ve kesinlikle temizlenemiyor.

Patatesleri 60 dakika boyunca pişirmeme ve sürekli çevirmeme rağmen pişmiyor, çiğ kalıyor. Malzeme kalitesi çok kötü. Acil olarak değişim talep ediyorum. Anaokuluna giden çocuğum var ve sadece patates kızartmasını seviyor.

Onun için almıştım. Sayın Karaca yetkilileri, buradan sesleniyorum; lütfen markanıza ve kalitenize yakışır bir şekilde hareket edin ve değişim talebimi dikkate alın.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Air Pro Cook Airfryer Performans Sorunları

Ramazan
27 Ağustos 2024 11:00
Karaca Züccaciye Air Pro Cook Airfryer Performans Sorunları
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Ağustos 2023 17:42
Karaca Züccaciye Karaca Air Pro Cook Air Fryer Kalitesizliği
Efehan sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Air Pro Cook Köz XL (ot Arızası Ve Çözüm Bulmayan Servisler)

Efehan
16 Ağustos 2024 18:08
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
27 Kasım 2024 11:52