Rumeysa
13 Ağustos 2024 13:51

25.07.2024 tarihinde Kayseri ili Optimal Centroom bünyesindeki İstikbal Mobilya firmasından çift kişilik yatak, baza ve başlık satın aldık. 20 gün geçmesine rağmen başlığımız hala teslim edilmedi, tekrar tekrar arayıp sormamıza rağmen bizi geçiştirdiler. Satın almış olduğumuz yatağın defolu ürün olduğunu tespit edip satıcıya bildirdik. Satana kadar çeşitli sözlerle bizi ikna etmeye çalışan müşteri danışmanı (akşama kadar 10 kişi geldi, bugün almazsanız yarına satılacak vs.) satın almış olduğumuz ürünle ilgili sorunumuzda yardımcı olmadı aksine bizi sorumlu tuttu. Telefonla görüşmemiz esnasında yanındaki çalışma arkadaşıyla 'bu teşhir değil miydi zaten? ' şeklinde konuşmalarına şahit oldum. Satın almış olduğum ürünün ayıplı mal olduğu konusunda şüpheye düşmeme neden oldular. Yaşadığımız bu mağduriyetin giderilmesini, tarafıma defolu teslim edilen yatağın değişimini veya para iadesini, başlığımızın en kısa sürede tarafımıza teslim edilmesini talep ediyoruz.

13 Ağustos 2024 13:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

11 Ekim 2024 16:38

Sertaç
15 Şubat 2024 16:14
Suna sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2025 11:47

21 Mayıs 2024 11:08
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Dinler Mobilya Dolayoba Defolu Ürün

Bülent