İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 11:18

İstanbul Şirinevler İstikbal Altunbaş şubesinden yatak odası takımını aldım. Ev değişikliği nedeniyle evden eve nakliyat çağırdım. Dolabı söktüklerinde bana getirilen ürünlerin teşhir olduğunu fark ettiler. Kurulumda orijinal dışında menteşe kullanılmış ve kapakların birinde kırık olduğunu fark ettim. Ürünü aldığım zamanda ön kapaktaki ayna kırık gelmişti. 1 ay kapının gelmesini beklemiştim. Açıkçası bu durum beni çok sinirlendirdi. Ben anlamadığım için fark etmedim.

30 Aralık 2024 11:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Aralık 2024 16:14

31 Aralık 2024 13:17

Müşteri hizmetleri aradı beni söyledikleri ürünün garantisi bitmiş onun için hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler anlayacağınız iyi niyetim ve işi bilmememden yararlanarak teşhir olan bir ürün tarafıma gönderildiler Allah'a havale ediyorum bu duruma sebep olanları istikbale bu saatten sonra kesinlikle yaklaşmam ve çevreme gördüğüm her bir insana bu durumu anlatacağım bir ürün almadan iyice düşünüp öyle karar verin

Bulut sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 10:14

Muhammed
24 Mart 2024 01:26
Dilber sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 13:58

19 Ağustos 2025 16:34
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 18:55

İstikbal Kategorileri