Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Markası Koltuk Takımı

İstikbal Markası Koltuk Takımı
04 Ocak 2024 17:29

İstikbal markasından bir koltuk takımı aldım. Ancak 1 yıl geçmeden koltuk takımının yüzeyi tiftik tiftik oldu. Servis ekipleri geldi ve yüzeyi değiştirmeyi teklif ettiler. Kabul ettim fakat bu sefer de koltuk takımının yüzeyi tamamen oynamaya başladı. Oturup kalktıkça her yer kırışık bir gömlek gibi oluyor. Bu durumu şikayet ettiğimde görüntülü olarak aradılar ve konuştuğum kişi, bana bu durumun normal olduğunu söyledi. Müdahale edemeyeceklerini belirttiler. Ancak ben 'Bu normal mi?' diye sorduğumda, konuştuğum çalışan 'Biz sadece çalışanız, işçiyiz, bu normal değil, ürününüz 3 el koltuk takımı gibi olmuş' dedi. Fakat yine de 'Çalışanım, bir şey yapamam' diye ekledi. Koskoca İstikbal markasının böyle bir sorunla karşı karşıya kalması ve müşteri hizmetlerinin bu tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı.

29 Mart 2024 18:03

İstikbal mağazasından koltuk takımı aldım koltuk yüzleri 4 ay sonra soyulmaya başlar gibi şeyler olmaya başladı servis geldi baktı ürünün hatalı olduğunu ve değişmesi gerektiği söylediler yüzünü kapladılar taktılar baktılar kendileri de düzgün durmuyor geri götürdüler kapladılar taktılar yine olmadı koltuk kenarlarıda buruşma vardı geldiler ütü yaptılar yine olmadı sonra söktüler koltuğun olmayan yerlerini götürdüler bugün koltuğu getirdiler ama tekini diğerinde yırtık olduğunu söylediler koltuğu poşet ten çıkarttılar bildiğimiz yan yeri yırtık yerine takıldığı zaman görünmeyecek bu ne abi dedim bana siz yırttığınız yeri bilirsiniz diyor sinirlendim bağırdım çağırdım verdim koltuğu gönderdim ben malıma mı düşmanlığım var koltuğumu keseyim hadi kestim diyelim senin elinde olan koltuğu ben nasıl keseceğim buradayken kesilmiş diyor eee sen bakarak görerek aldın gittin koltuğu bu 4 oldu gelip gittiği koltuğun kos koca İstikbal firması bu koltuğu oturmaya mı aldık servise git gel git gel vermeye mi belli değil koltuğumu kesmişim ben hem de onun ellerinde olan koltuğu kesmişim malıma mı düşmanlığım benim bunu diyen firma daha ne iftiralar atar göz göre göre kesik olduğu yeri bir de elleri ile kapatmaya çalışıyorlar yazıktır günahtır görmesem tamam hadi deyip bırakıp gidecekler...

15 Ocak 2024 17:25

İstikbal markalı koltuk takımımın garanti süresi içerisinde koltukta soyulmalar oldu servis gelip yüzünü değiştirelim beğenmezseniz değişim yaparız dediler fakat yüz değişimi servis tarafından yapılmıyormuş burada anlaştıkları herhangi bir tamiri tarafından yapılmış ama bir kooltuk bu kadar kötü yüzlernir onu da geçtim 2 el falan olmamış yani bildiğiniz 10 yıllık koltuk görünümünde olmuş helal olsun istibak kapının önüne konmayacak bir marka olmuşunuz

05 Ocak 2024 15:32

İstikbal markasından bir koltuk takımı aldım. Ancak 1 yıl geçmeden koltuk takımının yüzeyi tiftik tiftik oldu. Servis ekipleri geldi ve yüzeyi değiştirmeyi teklif ettiler. Kabul ettim fakat bu sefer de koltuk takımının yüzeyi tamamen oynamaya başladı. Oturup kalktıkça her yer kırışık bir gömlek gibi oluyor. Bu durumu şikayet ettiğimde görüntülü olarak aradılar ve konuştuğum kişi, bana bu durumun normal olduğunu söyledi. Müdahale edemeyeceklerini belirttiler. Ancak ben 'Bu normal mi? ' diye sorduğumda, konuştuğum çalışan 'Biz sadece çalışanız, işçiyiz, bu normal değil, ürününüz 3 el koltuk takımı gibi olmuş' dedi. Fakat yine de 'Çalışanım, bir şey yapamam' diye ekledi. Koskoca İstikbal markasının böyle bir sorunla karşı karşıya kalması ve müşteri hizmetlerinin bu tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı.

04 Ocak 2024 17:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Ocak 2024 15:18

05 Ocak 2024 15:31

Hayır hiçbir bilgi sunulmadı

06 Ocak 2024 17:51

Hala bekliyorum

15 Ocak 2024 17:33

Kaç gün oldu daha dönüş yapılmadı

Özge sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 02:35
Funda sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 01:32

13 Haziran 2025 13:34
Ömer sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2023 09:50
"Teşekkürler"
Esra sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 12:24

İstikbal Kategorileri