Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 13:58

İstikbalden aldığım mary köşe koltuk takımının kumaşında 2,5 ayda aşınma oluştu. Servis çağırdığımda koltuğu bir süre bu şekilde kullanmamızı daha çok aşınma olduğunda tekrar çağırmamızı söyledi. Aşınmalar arttı ve haziran ayında tekrar servis çağırdım 35 gün sonunda servis ancak gelebildi. 31 temmuzda bir parçasını incelemeye aldılar. 10 eylülde hala haber beklemekteyim. 40 gündür dönüş yapılmıyor. Bilgi verilmiyor.

10 Eylül 2024 14:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Eylül 2024 09:55

14 Eylül 2024 11:05

İnceleme sonucu ürünün kullanıcı hatası olduğuna karar verildi. 2,5 ayda kullanıcı olarak bu koltuğa ne yapmış olabilirim bu hale gelmesi için. 2 kişilik bir aileyiz ve çalışıyoruz. Bütün gün koltuk tepesinde değiliz. Silme yıkama hiçbir işlem yapılmadı. İstikbal gibi bir markanın ürünün arkasında durmamasını yakıştıramadım. Tekrar incelemeye alınmasını istiyorum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 11:35
Mina sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 20:44
İstikbal Köşe Koltuk Takımı Şikayeti
İstikbal Köşe Koltuk Takımı Şikayeti

Kısa Sürede Deforme Olan Koltuk Takımı Ve Yetersiz Servis Desteği

27 Ekim 2025 12:08
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 09:03
İstikbal Mobilya'da Bitmeyen Sorunlar
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 01:23

İstikbal Kategorileri