Funda sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Baza Başlık Tahta Kurusu

İstikbal Baza Başlık Tahta Kurusu
08 Haziran 2024 17:45

İstikbal'den baza aldım, evimin her yerini tahta kurusu bastı. Baza başlığında yuva yapmışlar, asla yardımcı olmuyorlar. Çok mağdur oldum. Mağduriyetimin giderilmesi için yasal yolları kullanacağım. Koca İstikbal şirketi, üç kuruş için evimiz ve kendimiz mağdur olduk. Bu sorunumu giderin.

08 Haziran 2024 17:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

11 Haziran 2024 12:11

Hala kimse aramadı ilgi sıfır parayı alana kadar ilgi bütün evimiz ilaçlandı sayenizde kaç gündür evimize giremiyoruz kimse almasın

16 Haziran 2024 20:32

Ne bir kisi aradı ne sordu kimse almasın internet dolu hepsi baza başlığı böcek dolu depolarına baksınlar

03 Temmuz 2024 16:23

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

02 Ekim 2024 18:25

Ne arayan ne soran para alana kadar İstikbal den almayın sakin evinizi böcek basar

14 Mart 2024 15:02

İstikbal Baza Başlık Değişim Kararına Rağmen 50 Gün Oldu Gelmedi

16 Temmuz 2024 20:04

09 Ocak 2025 20:50
Tahta Kuruları İle Gelen Büyük Hayal Kırıklığı
Rüzgar sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yatak Baza Başlık Aldım Tahta Kurusu Vardı

Rüzgar