Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası KKTC'de Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

03 Ekim 2024 20:30

Çok uzun yıllardır İş Bankası (KKTC) müşterisiyim. Restoranım için de ticari hesap açtım. Ancak KKTC Girne Çarşı şubesindeki müşteri hizmetlerinin tavrı yüzünden hesabımı KKTC Karakum şubeye taşımak zorunda kaldım. Restoranımın pos yansıyan gelirlerimi görmelerine rağmen iki kuruş kredi çekmek istedim. Değişik tavırlarla reddedildi. Teknik bir açıklama da yok. Sanki borç istemişim gibi bir yan çizmeler vs. Onu da geçtim bir şey soruyorum hemen döneceğiz diyorlar haftalar geçiyor. Yanıt yok. Sürekli arıyorum hatırlatıyorum, özür diliyor yine aynı. Resmen bir işlem halledebilmek için yalvar yakar peşlerinde dönüyorum. Hepsinde bir devlet memuru rahatlığı ve havaları var. Şubemi değiştim ancak bu durum maalesef Karakum şubede de devam ediyor. Sırf bu müşteri hizmetlerinin iş bilmezliği yüzünden hem ticari hesabımı hem de kişisel hesabımı kapatma kararı aldım. Garanti Bankası'nı telefondan aradım hesap açacağım restoranıma dedim, adamlar personeli ayağıma kadar yolladılar. İmzalarımı alıp gittiler. Hizmet budur. Paramla rezil olacağıma, üş kuruş fazla verir. İnsan gibi hizmet görürüm.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Kart Yenilemede Sürekli Engeller Ve İnatçı Reddedilme!

14 Temmuz 2025 15:30
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 21:09
Tansu sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'ndan Maaş Müşterisine Kredi Ve Promosyon Mağduriyeti

07 Temmuz 2025 14:17