Arz sonuçtan çok memnun

İPhone 14 Pro Aranma Ve Arama Sorunu, Başarısız Arama Problemi!

27 Ekim 2023 09:38
Arz'nin Teşekkür Mesajı
“Süreci çok uzatıp Çok aşırı yordukları için içten teşekkür edemiyorum. Yine de sonuçtan memnunum. Daha iyi olmaları dileğiyle”

Apple 14 Pro telefonumda Haziran ayından beri arama ve aranma sorunu yaşıyorum. 3 kere Apple servise gitti. Bir şey yok dendi. Söyledikleri her şeyi yaptım. Hat kartını yeniledim. Makalelerdekini yaptım. Sonuç yine uzun bir çağrı sessizliği, arama başarısız yazısı veya uzun süre durup çağrı düşmesi yaşıyorum. Bazen çağrı düşse de karşıdaki beni duymuyor. Kapatıp bir daha arıyorum. Oluyor veya 2 dakika sonra tekrar düşüyor. Telefondan analiz raporu aldıklarını söylüyorlar. Hepsi temizmiş. Raporlara özellikle güçlü sinyalleri var yazıyorlar. Servise git, telefonla görüş, defalarca telefonu yeniden yükle. Hepsi zaman ve emek kaybı. Maddi manevi yıprandım. Bütün bunlardan sonra hala çözüm yok. Sorunu bulamıyorlar. Bugün 16:30'da aranacaktım. Telefonum açık, şebeke var, onlar da beni arayamamış. Size ulaşamadık diye mail atıyorlar. Sonuna kadar şikayetçiyim. 70 binlik telefon elimde çöp. Garantisi bitince ne olacak bilmiyorum. Bundan önceki 7 Plus'a hattımı takıyorum. Aynı mekanlarda, aynı evde hiçbir aranma veya hat düşme sorunu yaşamıyorum. Artık Apple bozuldu. Adına layık bir servis anlayışı sergilemiyor. Gittiğim Apple servis çalışanları bile size yeni telefon verilmesi lazım. Bunu yaşamanız hiç normal değil diyor.

profile profile profile
25 Kasım 2023 01:04

Apple, 30 a yakın veya fazla arama, 5 servis randevusu,15 adet gönderilen hata ispat videosundan sonra bana yeni telefon vermeye karar verdi. 3 aya yakın bir süreç bununla uğraştım. Maddi manevi yıprandım. Zaman harcadım. Çok yordu. O yüzden sonuç benim açımdan olumlu olsa da bu yaşadıklarımdan dolayı mutlu olduğumu söyleyemeyeceğim. Yapması gerekeni benim çabamla değil prosedüre göre yapmalıydı. Umarım bir daha bu sorunu yaşamam.

24 Ocak 19:56

Yorumlar (5)

Meral
Meral

Aynı sorunu bende iPhone 13 telefonumda yaşıyorum alalı 9 ay oldu aldığımdan beri böyle hattandır dedim mekandandır dedim ama yok arayanlar bana ulaşamıyorlar veya aramadıkları halde çağrı sonradan düşüyor telefonum çalıyor ama arayan yok. Nasıl bir süreç izlediniz ne önerirsiniz hiç bilmiyorum prosedürleri 🥹🙏🏻

Arz

Apple müşteri hizmetlerini arayıp servis randevusu alarak işe başlayabilirsiniz. Sorunu bulurlarsa kolay bulamazsa ekran ve arama kayıtları alıp Apple gönderirsiniz. Ben bu şekilde yaptım. Sonunda yine Apple muhatapsınız. En son ana merkeze gitti telefonum. Sonra yenisi verildi. 5 ay yaşadım sıkıntıyı sorun ise başvurumdan yaklaşık 3 ay sonra çözüldü. Yaşadıklarımı ilk yazımda anlattım kolaylıklar diliyorum.

Çağrı
Çağrı

Aynısı bende olmaya başladı kaç gündür sürekli konuşma kesiliyor arama başarısız yazıyor 2 dakika konusamıyoz kimseyle götürmedim servise daha ne yapmak gerekiyor

Arz

Yaşadıklarımı ve yaptıklarımı yazdım. Ekran kaydı alın. Servise gidin. Hatayı bulurlarsa sorun yok. Bulamazlarsa hatayı ispatlamaya çalışın

Murat
Murat

Aynı problemleri yaşıyoruz başından sonuna acilen bir çözüm bulunması gerekiyor en iyi telefonu alıp görüşme bile yapamamak çok saçma hat sürekli kesiliyor 14 Pro kullanan 2 arkadaşımdada durum aynı toplu şekilde dava etmeliyiz sanırım bir çözüm üretemiyorlar!

İphone 14'te Çözülemeyen Arama Sorunları Ve Yıpratıcı Deneyim

Özlem
20 Ekim 2024 00:19
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
06 Kasım 2023 21:57