Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Candy Hoover Satış Sonrası Hizmetler Fiyaskosu

09 Aralık 2023 17:50

Henüz bir yılı doldurmamış olan kurutma makinemin alt filtrelerinin ön kapağının tırnakları kırılmış ve kapak sürekli açılıyor. Kontrol ettiğimde cihaz içindeki ısı pompasının hava çıkışı nedeniyle plastik tırnakların özelliğini kaybettiğini ve kırıldığını gördüm. Servis talebi için 9 Aralık 2023 tarihinde saat 17:11'de 0850 811 1290 numaralı çağrı merkezini aradım. Görüştüğüm temsilci, ürün garantili olsa bile plastik aksamın garanti kapsamında olmadığını ve onarımın ücretli olacağını belirtti. Tüketici olarak benim suçum ne? Neden garantili bir ürünün onarımı için ücret ödemek zorundayım? Ürünü satın alırken bu tür bir satış sonrası hizmet politikasının olduğunu bilseydim, kesinlikle almazdım. Bu sorunun çözülmesini ve memnuniyetimin sağlanmasını talep ediyorum; aksi takdirde Hakem Heyeti dahil olmak üzere tüm hakkımı arayacağım. Ülkemizin ekonomik durumu göz önünde bulundurulduğunda, insanlar parayı ağaçtan toplamıyor. Acil dönüş yapılmasını bekliyorum. Candy Hoover

11 Aralık 2023 09:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Aralık 2023 18:53

Merhaba, kimse beni aramadı ve ilgilenmedi, bu akşam servis geldi uygun olmayan bir tavırla bunu siz kırmışsınız bu garantiye girmez gibi bir üslupla 600 TL ücreti olduğunu söyledi sipariş geçerim 1 hafta sonra gelir dedi bende gerek yok dedim sipariş çektirmedim. Yani neresinden tutarsan elinde kalıyor servis teknisyenleri sivil kıyafetlerle sorun çözmek için değil cebimizdeki parayı almak için gelmişler bunu amaç edinmişler. Ben Türkiye'nin önde gelen kombi, klima, termosifon, vs. Üretimi yapan bir firmanın satış sonrası hizmetler bölümünde bölge servis yöneticisiyim, bu şekilde bir hizmet anlayışımız yok, piyasada korsan servis tabir ettiğimiz firmalar gibi çalışıyorsunuz. Hoover bu şekilde çalışıyormuş bundan ders çıkardım artık.

Ümit sonuçtan memnun değil

garanti-kapsamindaki-urun-icin-haksiz-ucret-talebi-ve-fatura-sorunu-2.jpg
Arzu sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2025 22:20
"Montaj/kurulum talebim gerçekleşti"
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutmalı Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözemiyor

Özge