14 Kasım 2024 21:38

Hepsiburada düzenli olarak Link Getir uygulamasını kullanıyordum, yalnız son ayların linklerinin yatmadığını fark ettim. İrtibata geçtim, ancak aydınlatamadılar. Söyledikleri kelimelerle oradaki durum farklıydı çünkü açıklamalarında 'Siz bunları sepete eklememişsiniz' diyorlardı. Ama sepete eklenmediyse bir tane ürünüm nasıl olduysa bana puan getirmişti. Yani müşteri hizmetleri yardımcı olamadı. Sadece aynı cevapları vererek beni bezdirdi. Ortalama 1000 TL'ye yakın Link Getir'den kazancım var ama maalesef bunu hiçbir şekilde iade olarak vermiyorlar veya kuponu tanımıyorlar, sadece benden kaynaklı olduğu söyleniyor. Her zaman yaptığım bir şeyin ve eskiden de puan aldığım bir şeyin şu an nasıl oluyor da alamıyorum, anlam veremedim. Benim gibi bu şekilde kampanyadan faydalanamayan çok insanın olduğunu farkına vardım. Hepsi de yakın zamanda sanırım sistemsel bir sorunları vardı ama benim gibi çok fazla mağdur insan da oldu. Hakkımı sonuna kadar arayacağım ve Premium üyeliğimi de sonlandıracağım.

16 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

18 Kasım 2024 16:03

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 10:53

15 Kasım 2024 00:36
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'da Link Gelir Sorunu Ve Güven Kaybı

Muhammed