Emin sonucu yetersiz buldu

Kırık Gelen Televizyon Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Kırık Gelen Televizyon Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
29 Kasım 2024 20:40

Hepsiburada'dan indirimden yararlanarak bir televizyon sipariş ettik. Fakat televizyonumuz kırık geldi. Değişim talebi oluşturduk (iade talebi oluşturmadık) fakat biz değişim istememize rağmen ürün stoğu yok diyerek bize sormadan para iadesi yapılmış. Para iadesi de hesabımıza geçmedi hâlâ fakat biz iade istemedik. Şu anda aldığımız televizyonun ücreti 30.000 TL, biz indirimden yararlanarak 24.999 TL'ye almıştık. Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradığımızda size 3 gün içerisinde dönüş sağlanacak dendi fakat ne dönüş var ne de başka bir şey. Ben böyle bir şey görmedim. Ürünümün değişim yapılarak gönderilmesini talep ediyorum. Şikayet edilebilen her yere de bunu edeceğim.

05 Aralık 2024 19:19

Hepsiburada sitesinden bir televizyon sipariş etmiştik. Fakat televizyonumuz kırık geldi. Ve bundan sebep değişim talebinde bulunduk. Fakat ellerinde stok olmaması sebebiyle bize. Değişim yapılmadı. Ve ben değişim kategorisini seçmişken televizyonun sağlam ve yenisini istiyorken yani hakkım olan istiyorken. Bize haber verilmeden iade işlemi yapıldı. Ve şu anda televizyonun fiyatı yaklaşık 33.200 TL Ben Kasım indiriminden yararlanarak 22.499 TL'ye almıştım. Bu aradaki fiyat mağduriyetimi aradaki fiyat farkı ile kod verilerek veya sipariş ettiğim Televizyonu tekrardan sağlam bir şekilde yenisini gönderilmesini talep ediyorum aradaki fiyat farkı hiçbir şekilde mağduriyetim giderilmiyor. Hakkım olanı istiyorum. Yaklaşık bir aydır bununla uğraşıyorum ve gerçekten mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum yaklaşık bir aydır bununla uğraşıyorum ve gerçekten mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

29 Kasım 2024 20:47 (Şikayetten 6 dakika sonra)

03 Aralık 2024 09:03

Merhaba Emin Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde yer alan 334200221 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım‑Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Ümran sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2025 11:43
"Teşekkürler"

15 Ağustos 2024 11:27

17 Aralık 2024 14:53

05 Temmuz 2025 17:53
Selim sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 13:44
"Hızlı dönüş yapıldı teşekkür ederim, ama keşke site içerisindeki talebime verilen yanıtta buradaki gibi olumlu olsaydı."

Hepsiburada Kategorileri