Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'da Sürekli Ref 001 Hatası Alıyorum

03 Kasım 2024 00:41

Hepsiburada sitesinden ürün almaya çalışırken "Ref 001" hatası alıyorum. Aynı ürünü TR****l isimli siteden alırken; aynı kart bilgileri, adresi vb. Kullandığımda sorun yaşamadım. Hepsiburada'dan almaya çalışırken ise sürekli aynı hatayı almaktan yoruldum. Kaç gündür sistemsel bir hatadır diye çözüm gelmesini bekliyorum ancak, hiçbir şekilde çözümü gerçekleşmedi. Yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyorum, gereğinin yapılmasını arz ederim.

08 Ocak 2025 19:19

Hepsiburada üzerinden alışveriş yapamıyorum, hiçbir şekilde sipariş oluşturamıyorum. Sipariş oluştururken sürekli hata mesajı karşıma çıkıyor. Bu sorunumu 03.11.2024 tarihinden itibaren Hepsiburada tarafından destek talepleri oluşturarak çözüm beklemekteyim. Ancak 2025 yılına girmiş bulunmaktayız ve üzerinden 3 ay geçmiş durumda, ben boşu boşuna Premium'a para ödüyorum, hiçbir şekilde ürün siparişi veremiyorum. Premium'un iptal edilip hesabımın silinmesini talep etmekteyim, artık bekleyecek vaktim kalmadı. Aylardır boşu boşuna hem param gidiyor hem zamanım. Eğer hesabım düzelmeyecekse dediğim gibi Premium iptalini ve Hepsiburada üyeliğimin sonlandırılmasını talep ederim. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. (Her türlü destek talebime sistem üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz, aylardır uğraşıyorum. Affedersiniz ama ben enayiyim aylardır Premium'a para veriyorum, zaten sipariş veremiyorum. Benim hiçbir işime yaramıyor Premium, Daha öncesinde MT'ye bağlanarak Premium'un iptal edilmesini talep etmiştim (2 ayı geçti), kendisi problemimin çözüleceğini yetkili birime aktardığını belirtti ve bende; madem çözülecek o halde bekleyeyim dedim. Ancak 3 ay geçti, koskoca 3 ay! Çözülmeyecekse gereğini yerine getirin. Saygılarımla! )

08 Ocak 2025 08:46

Aylardır çözülmeyen sipariş sorunu! Hepsiburada üzerinden alışveriş yaparken sürekli Ref 001 hatası ile karşılaşıyorum. Bu sorunumu 03.11.2024 tarihinden itibaren Hepsiburada tarafından destek talepleri oluşturarak çözüm beklemekteyim. Ancak 2025 yılına girmiş bulunmaktayız ve üzerinden 3 ay geçmiş durumda, ben boşu boşuna Premium'a para ödüyorum, hiçbir şekilde ürün siparişi veremiyorum. Premium'un iptal edilip hesabımın silinmesini talep etmekteyim, artık bekleyecek vaktim kalmadı. Aylardır boşu boşuna hem param gidiyor hem zamanım. Eğer hesabım düzelmeyecekse dediğim gibi Premium iptalini ve Hepsiburada üyeliğimin sonlandırılmasını talep ederim. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. (Her türlü destek talebime sistem üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz, aylardır uğraşıyorum. Affedersiniz ama ben enayiyim aylardır Premium'a para veriyorum, zaten sipariş veremiyorum. Benim hiçbir işime yaramıyor Premium, Daha öncesinde MT'ye bağlanarak Premium'un iptal edilmesini talep etmiştim (2 ayı geçti), kendisi problemimin çözüleceğini yetkili birime aktardığını belirtti ve bende; madem çözülecek o halde bekleyeyim dedim. Ancak 3 ay geçti, koskoca 3 ay! Çözülmeyecekse gereğini yerine getirin. Saygılarımla! )

03 Kasım 2024 00:45 (Şikayetten 4 dakika sonra)

05 Kasım 2024 13:31

Merhaba Mehmet Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Hepsiburada

John
John

Eğer çok sayıda siparişi iptal ederseniz veya çok sayıda ürünü iade ederseniz, başka bir şey satın almanız engellenir

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2025 18:14
Sipariş Verme Sırasında Ref001 Hatası Ve Yetersiz Destek
Osman sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 08:52
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 19:04
Hepsiburada Kategorileri