13 Eylül 2024 11:05

03/09/2024 21:56 Salı günü www.hepsiburada.com adresinden Meliente satıcısından SteelSeries Arctis Nova Pro kulaklık satın aldım, 15.160,00 TL değerinde. Ürün 05/09/2024 tarihinde elime ulaştı. Kutuyu açıp denemek istedim. Kulaklığı Youtube.com'dan müzik açtım, şarkıyı söyleyenin sesi çok derinden gelip ne söylediği anlaşılmıyordu ve müzik sesi geliyordu sadece. Kutunun üstünde kulaklığın programı olup indirmem gerektiğini söyledi. Ses ayarı yapabilmem için bende bilgisayar olmadığı için indiremedim. Mobil uygulama programı yok, sadece bilgisayar üzerinden indirip kullanabileceğim programı varmış. Ben de www.hepsiburada.com müşteri hizmetlerini arayıp iade talebinde bulunmak istedim, durumu anlatarak. İade ettikten sonra satıcı iade talebimi kabul etmedi, sebep olarak kutunun bandını açmışım diye. Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp kutu bandını açmadan cihazı nasıl görüp kullanabilirim diye söyledim, bu sefer de satıcı başka başka yalan yanlış sebepler sunmaya başladı. Kutu üzerindeki barkod yırtılmış bunun gibi şeyler. Ben kargoyu teslim aldığım gibi kutu ve içeriğini resim çekmiştim. Hala ürünü iade almıyor. Satıcı ve ürünü kullanamıyorum. Mağdurum.
www.hepsiburada.com
Satıcı: Meliente
Sipariş numarası: 454 228058 0
Fatura no: GIB2024000000811
Fatura tarihi: 07/09/2024, 15:34
Satıcı adres: Soğanlı Mimar Sinan 64 Kapı No: 2 Bahçelievler/İstanbul

13 Eylül 2024 11:11 (Şikayetten 5 dakika sonra)

13 Eylül 2024 13:27

Merhaba Emrah Bey, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 516157774 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 12:28
Esra sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 19:48

25 Aralık 2023 12:29