Nazire sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 18:28

Hepsiburada Çarkıfelek 2 TL'lik olandan 3 kez para yükledim, oynadım. Kazandığım para hesapta görünmedi. Eksilmedi, artmadı. Çıktım, tekrar girdim, kazandığım para yine gelmedi. 20.000'de durdu, o sırada uygulama durdu. Ekrana tıkladım, para görünmedi. Tekrar çevirdiğimde yetersiz bakiye dedi. Param görünmesine rağmen yetersiz bakiye yazısı çıktı. Sırf yirmi bine gelmemesi için oyun bir yavaşlıyor, bir duruyor. Yirmi bine gelince sistem mi donuyor? Böyle saçmalık mı var? Mağduriyet yaşıyorum. Kazandığım para hesapta görünmüyor, ekranım donuyor. Elimde video da var. 20 binden sonra donduktan sonra böyle bir durum olacağı belliydi. Video ekran kaydı aldım. Her şey ortada. Nasıl açıklayacaksınız? Bekliyorum. Kanıtlar varken nasıl dönüş olacak, merak ediyorum.

15 Ağustos 2024 18:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

16 Ağustos 2024 08:59
16 Ağustos 2024 12:57

Beni daha şikayetimden haberi olmayan çözüm merkezi çalışanınız aradı olayla alakası yok videolardan benim kaydımdan ben a diyorum o z diyor anlatıyorum ısrarla anlamamak için diretiyor insanları kandırmaya hakkınız yok farklı siteden de oynamasını bilirdim ama güvenip Hepsiburada'dan oynadım beni arayan süreçten haberi olmayan bayanın dediği cümle şu oyunlarda bazen takılmalar olabilir kardeşim o zaman o oyunu o siteye koyma ya da düzelt ne demek takılma olabilir param gitti hem süreç hakkında bilgisi yok hem de bana dedikleri bu şekilde resmen kandırıyorsunuz başka bir şey yok ses kayıtları dinlenebilir bana dediği oyun takılabilir diyor böyle saçmalık var mı yaaaa

16 Ağustos 2024 13:01

Sabahta beni farklı kişiye yönlendireceğini söyledi şimdi de aynı şekilde arandım ve yönlendirme yaptığını diyor sabahta dedi bana sabah niye yönlendirilipte sonuç için aranmadım ben? Tekrar bu 2. Kez ne yönlendirmesi oyalamaya mı çalışıyorsunuz kapattım telefonu sonra bu kaydı oluşturmuş benim zaten kaydım vardı tekrar ne kaydı bu?

16 Ağustos 2024 13:03

Sonuçlandı diyor bakım burda sonuçlanan bir şey yok yeni kayıt niye açılıyor ben zaten her şeye oraya yazmışım niye o kapanıyor yenisi açılıyor?

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Çarkıfelek Oyununda Kazanılan Para Hesaba Geçmiyor

24 Ekim 2024 23:09
Enes sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 13:21
Süper Çarkıfelek Aldatmacası: Kazanmak İmkansız!
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 17:48
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 21:22
Hepsiburada Çarkıfelek Hayal Kırıklığı
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 12:01

Hepsiburada Kategorileri