Fatura Sorunu: Hepsiburada'dan Aldığım İphone 13 İçin Fatura Gönderilmedi

12 Kasım 2024 16:58

Hepsiburada'dan iPhone 13 aldım fatura kesilmedi ve gönderilmedi. Neden diye müşteri hizmetlerine sorgum bilgileri olmadığını ilettiler. Farklı bir müşteri temsilcisi ise 1 hafta içerisinde dedi. Hangi bilgi doğru bilemiyorum ve ürünü açsam sorun olsa faturam yok. Online olarak da alamıyorum. Oluşturulamamaktadır uyarısı veriyor.
Faturam oluşmadığı halde fatura adresini değiştirmek istedim. Ona da olumsuz yanıt aldım.

12 Kasım 2024 23:03

Hepsiburada'dan iPhone 13 aldım ürün geldi faturası kesilmemiş 1 gün boyunca defalarca aradım garanti sorgulamasında çıkmıyor. Fatura yok kestirdik bu sefer kaşe imza vs yok garanti de hala çıkmıyor ne desem talep oluşturuyoruz diyorlar nasıl iş yapıyorlar faturasız ürün gönderip anlamış değilim ve düzeltme de yok

16 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

19 Kasım 2024 13:57

Merhaba Tuğba Hanım, Talebiniz hakkında Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde yer alan 768736221 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Çiğdem sonuçtan çok memnun

Çiğdem
09 Ocak 2024 11:57
"İadem yapıldı teşekkür ederim"
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 20:54
Hepsiburada'da İptal Ve Teslimat Sorunları
Hepsiburada'da İptal Ve Teslimat Sorunları

09 Kasım 2024 11:01
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 08:23
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2025 00:03
siparisin-gec-teslimi-ve-eksik-iade-sorunu-4.jpg