Selma sonuçtan hiç memnun değil

Kadın Girişimciyim. Halkbank Mağduruyum.

21 Nisan 2024 17:03

Halkbank'tan esnaf kefaretten kredi çekmek istedim. Kredi notum yüksek olmasına ve kredi limitimin de omasına rağmen kredi başvurum ret gelmiş. Bana gerekçe olarak da kadın girişimci desteği ile hall bankasından kullandığım 70.000 bin krediyi gerekçe gösterdiler. Bu krediyi çekenin esnaf kefaretten daha kredi kullanamayacağını ve bu yetmişbin krediyi kapatsam dahi üç yıl boyunca daha esnaf krediden kredi çekemeyeceğim bilgisi bana söylendi. Ben bu kredi çekerken bana bu kredinin önüme böyle bir engel getireceği söylenmedi. Halkbank danışmanıma neden söylemediniz diye söyleseydiniz ben bu krediyi zaten kullanmazdım 70.000 kredi için 750.000 bin krediyi neden riske atayım diyorum. İnanın selma hanım bizim de bilgimiz yoktu. Böyle olacağından dendi. Bu durum saçmalık ötesi bir şey. Bu ekonomik kriz döneminde ayakta durmaya çalışan bir esnaf olarak önümün böyle kapatılmasına bir anlam veremiyorum. Bu mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. KOSGEB Samsun şube müdürünü arayıp sorduğumda da selma hanım 70.000 bin girişimci kredisini çekmeniz esnaf kefaretten çekeceğiniz krediye engel bir kredi değil orada Halkbank memuru kredi başvuru kodunuzu yanlış girmiştir diye söyledi. Sizden ricam bu konudaki mağduriyetimi gidermeniz noktasında hassasiyet göstermenizdir. Kredilerimi de incelerseniz çok düzenli ödemeleri olan bir müşteriyim. Halkbank tarafından mağdur edildim. Banka memuru bana kadın girişimci kredisini kullanınca önüme çıkacak bu sıkıntının bilgisini bana verse zaten çekmezdim ki!

22 Nisan 2024 13:01 (Şikayetten 19 saat sonra)

22 Nisan 2024 13:07

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Zeynep
Zeynep

Selma hanım iyi günler, Halkbank size cevap olarak ne yazdı, çözüm bulundu mu, aynı durum bizim başımıza da geldi

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
11 Kasım 2023 19:38